Havai fişek fabrikasındaki facianın görüntüleri ortaya çıktı
Sakarya'nın Hendek ilçesindeki havai fişek fabrikasında 7 kişinin hayatını kaybettiği, 127 kişinin de yaralandığı patlamanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
Sakarya’nın Hendek ilçesindeki havai fişek fabrikasında 3 Temmuz günü meydana gelen ve kentin birçok noktasından duyulan patlamalarda 7 kişi hayatını kaybetmiş, 127 kişi ise yaralanmıştı. Patlamanın meydana geldiği fabrikanın güvenlik kameraları kayıtları mahkeme dosyasına girdi. Görüntülerde patlama sonrasında yaşanan panik ve tavandan kopan parçaların işçilerin üstüne düştüğü görülüyor.
5 KİŞİ TUTUKLANMIŞTI
Patlamaya ilişkin gözaltına alınan, aralarında fabrika sahibinin de bulunduğu 5 şüpheli tutuklanmış, 1 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Havai fişek fabrikasında yaşanan patlamanın mahkeme safhası 6-7-8 Ocak 2021 tarihinde başlayacak. Sakarya 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülecek davada tutuklu sanıklar ile fabrika çalışanlarından oluşan yüzden fazla kişi dinlenecek.
En Çok Okunan Haberler
-
Diyanet’in Nurcu imamından Erdoğan’a ‘darbe’ tehdidi
-
Mesut Özil'in ilahiyatçıları bölen paylaşımı
-
AİHM ve istinaf kararlarına rağmen tazminata çarptırıldı
-
Şov programı mı, demokrasi meydanı mı?
-
Kobani iddianamesinde 'Erdoğan gizli sanık' iddiası
-
3 yıl önce 5 milyon lira harcanmıştı
-
Genital bölgede çıkan sivilce öldürüyordu!
-
-4 derecede ucuz elma almak için kuyruk oluşturdular
-
Bahçeli'den Ankara'daki saldırılar hakkında açıklama!
-
Adnan Oktar’ın siyasi ayağı var mı?
Video Haberler
-
Boğaziçililer sosyal medyadan koro halinde seslendi
-
Erdoğan konuşturmadı: Sen mikrofonu vekilimize ver
-
Erdoğan'a 'Takoz' yanıtı: Eğer bir takoz varsa...
-
İstanbul’da kar yağışı başladı
-
Şaşırtan baskın: Dışarıdan çiğköfteci içi berber
-
CHP'li ismi şoke eden skandal görüntüler
-
İmamoğlu, Nazım Hikmet'in eserini okudu
-
İstanbul'da rezaletin görüntüleri! O anlar kamerada
-
Himalaya dağlarındaki çığ felaketi kamerada
-
Boğaziçili öğrencileri karanlık da durduramadı