İstanbul'da 'muhabbet' cezayla bitti
Esenyurt Kaymakamı Vural Karagül’ün koronavirüs salgınını önleme amacıyla yaptığı rutin denetimde, bir marketin alt katını meyhaneye çevirip kuralları hiçe sayan vatandaşlar görüntülendi.
Yeni tip koronavirüs salgınını önleme amacıyla Esenyurt Kaymakamı Vural Karagül tarafından rutin denetimler gerçekleştirildi. Denetimler sırasında bir marketin alt katında bulunan depo alanının adeta meyhaneye çevrildiği ortaya çıktı.
Alt katta içki tüketen vatandaşlara hem korona tedbirlerinden hem de iş yeri açılış ruhsatı dışında faaliyet göstermekten dolayı mühürlenmesi için belediye ekiplerine bilgi verildi.
Aynı zamanda iş yerine perakende satış yapılması gereken yerde içki sunumu yapılmasından dolayı ilgili maddeden üst sınırdan ceza uygulandığı öğrenildi.
İş yeri sahibi ve müşterilere ceza kesildi. Polisin, 'Ne yapıyorsunuz?' sorusuna içeridekilerden biri, 'Muhabbet ediyoruz, ne yapalım.' yanıtını verdi.
Video Haberler
-
Bozuk yolları çiçek ekerek protesto ettiler
-
Kartal'da apartmanda çökme
-
Çiftçi sayısı azaldı, borç miktarı arttı
-
'Herkes ayağa kalksın'
-
İzmir sahili yeşile büründü: 'Temmuzda görmek şaşırtıcı'
-
OSB’de korkutan doğalgaz patlaması
-
İzmir’de iki orman yangını
-
Pervin Buldan: 'Köprü olmayacağız'
-
Heyelan sahasındaki TIR kuyruğunda 'korkulu' bekleyiş
-
Altılı masanın beşinci toplantısı başladı
En Çok Okunan Haberler
-
Peker'den şimdi de 'Sarıgül' paylaşımı
-
Erdoğan'ın konuşmasındaki hatanın faturası kesildi
-
Erdoğan mitingini iptal etti
-
Hayat pahalılığına karşı sokağa çıktılar!
-
Asgari ücretteki artış halaylarla kutlandı
-
AKP'li vekilin İBB'den kazandığı para ortaya çıktı!
-
Ünlü ekonomistten endişelendiren dolar tahmini
-
Eski AKP'liler: 'İpin ucu artık kaçmış'
-
Mecidiyeköy'de saç saça kavga: Trafik durdu!
-
'Devlet hiç bu kadar ayağa düşmemişti'