İyi Partililerden 'Kukla' eylemi

Abone Ol google-news

SANCAKTEPE Belediye Başkanı İsmail Erdem'in sosyal medya üzerinden Meral Akşener'e yönelik 'kukla' benzetmesi İYİ partililer tarafından protesto edildi.

26 Temmuz 2018 Perşembe, 17:56

SANCAKTEPE Belediye Başkanı İsmail Erdem'in sosyal medya üzerinden Meral Akşener'e yönelik "FETÖ'nün bir projesi daha tarihin karanlık sayfalarına gömülüyor.Başkalarının ipiyle kuyuya inilirse akıbet bu olur.Tarih tekerrür ediyor. 24 Haziran'da asil milletimiz FETÖ ve ülke düşmanı emperyalist güçlere çok güzel ayar verdi. Meral de önceki kuklalar gibi unutulacak." sözlerinin ardından İYİ Partililer tarafından protesto edildi.

İYİ Parti İl teşkilatı üyesi bir grup, Samandıra meydanında toplandı. Grup, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem'in sosyal medya üzerinden Meral Akşener'e yönelik FETO suçlamasını protesto etti. Grup adına basın açıklamasını İYİ Parti Sancaktepe İlçe Başkanı İbrahim Özkan yaptı. Özkan, Erdem'e tepki gösterirken "Sayın Genel Başkanımız, İçişleri Bakanlığı zamanında FETÖ tehlikesini görmüş ve yetkilileri uyarmıştır" diye konuştu.

 İŞTE İSMAİL ERDEM'İN O TWEET'İ