Önce bıçakla dehşet saçtı ardından selfie çekti

Antalya'da 'beni kandırıyorsunuz' deyip esnafa bıçak çektiği iddia edilen şüpheli, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.
Olay Cumhuriyet Meydanı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre esnaflık yapan Hüsnü Darıağa ile alışveriş yapan ve ismi açıklanmayan bir kişi arasında gerginlik çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine iddiaya göre şüpheli, 'beni kandırıyorsunuz' deyip bıçak çekerek Darıağa'yı tehdit etti. Çevredeki esnaf ve vatandaşların araya girmesiyle saldırgan uzaklaştırıldı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri kimliği belirsiz şahsı sakinleştirip güvenlik önlemlerini alarak çevredeki kalabalığını da uzaklaştırdı.
Diğer yandan, çevrede kendisini çeken kameralara el hareketi ile hakaret eden ve "Bende 6 kimlik var" diye cebinden çıkardığı cüzdanı çevresindekilere gösteren şahsın, olay sırasında telefonunu kaldırıp esnafla selfie çekinmesi de dikkat çekti.
BIÇAKLA İKİ KEZ SALDIRDI
Olayı anlatan esnaf Darıağa, "Yoldan geçerken beni durdurup, 'sen ne satıyorsun' dedi. Sonra eline bıçağı alıp 'siz beni kandırıyorsunuz' diyerek iki kez saldırdı ve küfür etmeye başladı. Polis gelene kadar çevredeki diğer esnaflara da saldırdı. 'Ben boksörüm, varsa bana gücü yeten gelsin' diyor. Fransa vatandaşı olduğunu söyledi. Ben kendisini ilk defa gördüm" şeklinde konuştu.
Birbirinden şikayetçi olan taraflar polis merkezine sevk edildi.
Video Haberler
-
İmamoğlu ve İBB’yle ilgili 560 milyar iddiasına yanıt
-
Mustafa Balbay sert eleştirdi
-
Mezhep çatışması değil insanlık suçu
-
Emekliye bayram ikramiyesi ne kadar olacak?
-
Alfa Romeo'nun ilk elektrikli modeli: Junior Elettrica
-
'Kayyum atamaları, hukuksuzluk ve kontrollü kaos'
-
AKP’de kongre öncesi hazırlığı devam ediyor: Prof. Kalay
-
Emeklilerin Gözü Bayram İkramiyesinde: Beklentiler Karşı
-
Hutbelerde Bunlara Dikkat Edin!
-
Ekonomist Atilla Özkan'dan Şok Eden Enflasyon Yorumu!
En Çok Okunan Haberler
-
SGK uzmanı temmuz zammı tahminini açıkladı!
-
Özgür Özel'den traktör sayısı yanıtı
-
Özgür Özel'den çağrı geldi
-
İmamoğlu için verilen imza sayısı belli oldu
-
Yolsuzluk sadece buz dağının görünen kısmı
-
Tarlada fiyatı 7 liraya düştü: Dönüm maliyeti 35 bin TL
-
Eurofighter’ı getirecek adım
-
AKP çakıldı, CHP büyük fark attı!
-
Tanık mühendisin cansız bedeni bulundu!
-
Devlet Bahçeli'den 'erken seçim' çıkışı