'Saray'a giden Muharrem İnce' iddiasının ardından AKP'den ilk açıklama

Abone Ol google-news

Sözcü gazetesi yazarı Rahmi Turan'ın Saray'da Erdoğan ile görüşen ismin Muharrem İnce olduğunu iddia etmesinin ardından AKP Genel Sekreteri Fatih Şahin'den açıklama geldi. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, ise "Cumhurbaşkanımız bu konuda söylenecek son sözü söylemiş, hem noktayı hem hakikati ortaya koymuştur" dedi.

23 Kasım 2019 Cumartesi, 11:31

AKP Genel Sekreteri Fatih Şahin, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "CHP'de kim kime operasyon çekiyor bilmiyoruz da ilgilenmiyoruz da. AK davamızın lideri Cumhurbaşkanımız bu iftiralarla ve çamur siyaseti ile kirlenmeyecek kadar yüksektedir" değerlendirmesinde bulundu. 

CHP liderine, "Eğer onuru varsa bu iftiraya sahip çıkan Kılıçdaroğlu istifa eder" çağrısı yapan Şahin, iddiayı gündeme taşıyan gazetecinin de jübilesini yapması gerektiğini kaydetti.


SARAY'DAN AÇIKLAMA

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Sözcü Gazetesi yazarı Rahmi Turan'ın Erdoğan ile görüştüğünü ileri sürdüğü ismi açıklamasının ardından açıklama yaptı. Fahrettin Altun'un CNN Türk'e yaptığı açıklama şöyle oldu: 

"Cumhurbaşkanımız bu konuda söylenecek son sözü söylemiş, hem noktayı hem hakikati ortaya koymuştur" dedi.