Ünlü isimler sandık başında!

Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde oy verme işlemi devam ediyor. Birçok ünlü isim de, sandık başına giderek oylarını kullandı.

Yayınlanma: 14.05.2023 - 14:14
Ünlü isimler sandık başında!
Abone Ol google-news

Türkiye'nin tarihi seçimi bu sabah 08.00 itibariyle başladı. Ülke genelinde saat 17.00'a kadar oy verme işlemi devam edecek. Milyonlarca seçmen sandık başına gitmeye devam ederken, ünlü isimler de oylarını kullanmayı sürdürüyor.

SEZEN AKSU'YA YOĞUN İLGİ!

Sanatçı Sezen Aksu, Cumhurbaşkanı ve28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oyunu kullanmak üzere 08.30 sıralarında Beykoz'da bulunan Sedat Simavi Orta Okulu'na geldi. Sırada bekleyenler Aksu'yla fotoğraf çektirip imza aldı.

Aksu 1275 nolu sandıkta oyunu kullandı. Oy kullandıktan sonra basın mensuplarına açıklama yapan Aksu, "Vatana millete hayırlı olsun, hep öyle denir ben de öyle diyeyim. Gerçekten öyle olsun" diye konuştu. Oy kullanmak için okula gelen bir kişi sanatçıya çiçek vererek anneler gününü kutladı. Hayranına sarılarak öpen Aksu daha sonra okuldan ayrıldı.

ATA DEMİRER OYUNU BOZCAADA'DA KULLANDI

Çanakkale'nin Bozcaada ilçesinde de 2 bin 691 seçmen için 8 sandık kuruldu. Komedyen Ata Demirer de Bozcaada ilçesi Halk Eğitim Salonu'nda 1004 numaralı sandıkta oy kullandı.

BERRAK TÜZÜNATAÇ VE SERENAY SARIKAYA OYLARINI KULLANDI

Oyuncular Berrak Tüzünataç ve Serenay Sarıkaya da oylarını kullanmak üzere Beşiktaş Lütfü Banak İlkokulu'na geldi. Tüzünataç, 1061 numaralı sandığa oyunu attı. Tüzünataç'ın ardından aynı okula gelen Serenay Sarıkaya da 1059 numaralı sandığa oyunu atarak teşekkür etti.

Oyunu kullandıktan sonra basın mensuplarına konuşan Tüzünataç, "Bütün kalbimle hem bizler hem gelecek nesiller için iyi bir sonuç olmasını diliyorum. Özellikle de en çok gelecek kuşaklar için bunu diliyorum. Biz de görevimizi yaptık. Şimdi sonuçları takip edeceğiz" dedi.

Serenay Sarıkaya ise, "Heyecanlıyız, bayağı bir sıra bekledim. Hepimiz için hayırlısı olsun. Hepimize iyi gelecek olan olsun" diye konuştu.

HADİSE: "Atatürk’ün biz kadınlara verdiği en büyük haklardan biri olan ‘seçme ve seçilme’ hakkını kullanarak sandığa git ve Oy ver! Hayatımızın her döneminde saygıyla ve minnetle anıyorum!"

FERHAT GÖÇER: "Oyumuzu kullandık… Huzurla, Türkiye Cumhuriyeti’nin güzel insanlarına yakışan bir süreç olması ümidiyle…"

İREM DERİCİ: "Kalkın kız yallah oy vermeye"

ZEYNEP BASTIK: Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimleri için oyunu Levent’de kullandı.

OĞUZHAN KOÇ: TSYD Spor Yazarları Derneği’nde oyunu kullandı.

İBRAHİMBÜYÜKAK: "Geleceği için oy verdik"

DERYA BAYKAL: "Hepimize hayırlı olsun"

MAZLUM ÇİMEN: "Umarım bir işe yarar ve mutlu olurum, oluruz."


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler