Fırat Aydınus'a çiçek veren Burak Elmas'a taraftardan tepki yağdı


Başakşehir ile Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında karşı karşıya geldi. Karşılaşma öncesinde Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ile Galatasaray Başkanı Burak Elmas, düdüğüne kavuşan Fırat Aydınus'a çiçek verdiler.

AYDINUS, 85 GÜN SONRA SAHAYA DÖNDÜ
Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'nun 8 Mart'ta liste dışı bırakılan hakemler arasında yer alan daha sonra Tahkim Kurulu kararıyla görevi iade edilen Fırat Aydınus, 85 gün sonra Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasındaki Medipol Başakşehir - Galatasaray mücadelesiyle sahalara döndü.

Aydınus son olarak Süper Lig'in 25. haftasında 11 Şubat tarihinde oynanan Altay - Çaykur Rizespor maçında düdük çalmıştı.

TARAFTARDAN TEPKİ
Sarı-kırmızılı taraftarlar ise Elmas'ın bu hareketine yoğun tepki gösterdi. Taraftarlar sosyal medyadan şu paylaşımları yaptılar:




En Çok Okunan Haberler
-
‘Savunmasına katılmazsam namerdim’
-
Hukuksuzluk bitti, gazetecilik beraat etti
-
Bozdağ, AKP’li Osman Gökçek’i yalanladı!
-
Zorlu Holding'ten Cem Köksal'ın yerine 'eski' atama!
-
Özel'den TBMM Başkanı Kurtulmuş'a 'süreç' çağrısı
-
Bakan Ersoy’un eşinden ‘destek’ geldi!
-
İmamoğlu'nun ifadesi Cumhuriyet'te!
-
‘Affedebileceğim bir şey değil’
-
Sigara fiyatlarına dev zam: Tarih verildi!
-
163 bıçak darbesiyle öldürdü, 'gülerek' savunma yaptı