Göbek eritme hareketleri

16 Mayıs 2016 Pazartesi, 16:13
Göbek eritme hareketleri
Hızlı ve etkili şekilde karın bölgesindeki yağlardan kurtulmak isteyenler için oldukça basit göbek eritme hareketleri Karın sıkıştırma (crunch) 1. Sırtüstü yere yatıp ayaklarınız yerde dizlerinizi kaldırın ya da ayaklarınızı resimdeki gibi 90 derece kaldırın. 2. Ellerinizi başınızın arkasında birleştirin. 3. Derin nefes alıp vererek gövdenizi kaldırın. İndirirken yine derin nefes alın. 4. Yeni başlıyorsunuz 10 kez tekrarlayın.
Göbek eritme hareketleri
Çapraz sıkıştırma (twist crunch) 1. Karın sıkıştırma egzersizinde olduğu gibi sırtüstü yatın. 2. Ellerinizi yine başınızın arkasında koyun. 3. Sağ omzunuzu sola doğru kaldırın. Tekrar yere indirin. 4. Sonra sol omzunuzu sağa doğru kaldırın. Tekrar yere indirin. 5. 10 kez tekrarlayın.
Göbek eritme hareketleri
Ters sıkıştırma (reverse crunch) 1. Ellerinizi iki yanınıza koyup dizlerinizi kaldırın. 2. Dizlerinizi resimdeki gibi omuzlarınıza doğru kaldırın. Tekrar başladığınız pozisyona dönün. 3. 10 kez tekrarlayın.
Göbek eritme hareketleri
Plank pozisyonu 1. Yüzüstü yere uzanın. Dirseklerinizden ve ayak parmak uçlarınızdan destek alarak resimdeki pozisyonu alın. 2. Boynunuz omurganızla aynı hizada olmalı. İleriye bakın. 3. Bu pozisyonda 30 saniye kalın.
Göbek eritme hareketleri
Yana bükülme hareketi 1. Ayaklarınızı iki yana açıp dikilin. 2. Belinizin sol tarafında gerilme hissedene kadar sağ tarafıza doğru belinizi bükün. Elleriniz resimdeki gibi olmalı. 3. Bu pozisyonda 15 saniye kaldıktan sonra başladığınız pozisyona dönün. 4. Şimdi diğer tarafa doğru belinizi bükün. 15 saniye bekleyin.

En Çok Okunan Haberler