İğrençlikleri cezasız kalmadı

13 Aralık 2014 Cumartesi, 15:50
İğrençlikleri cezasız kalmadı
Edirne'de 16 yaşındaki Y.Ç.'ye tecavüz ve fuhuş için yer temin etmek suçlamasıyla yargılanan biri öz amcası 10 sanık, 3 yıl ile 19 yıl arasında değişen hapis cezalarına çarptırıldı.
İğrençlikleri cezasız kalmadı
Edirne 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki karar duruşmasına tutuksuz sanıklar Savaş K., Sezgin G., Ersan A. ve avukatları katılırken, diğer sanıklar Osman Emre Ö., Mehmet Ö., Pınar B., Orhan S., Nihat K., Selçuk A. ve Ferdi Ç. duruşmaya gelmedi.
İğrençlikleri cezasız kalmadı
Mahkemede son sözleri sorulan sanıklar suçlamaları kabul etmedi. Sanık avukatları da mağdur Y.Ç.'nin soyut beyanından dışında dosyada delil olmadığını ve bu nedenle müvekkillerinin beraatini talep etti.
İğrençlikleri cezasız kalmadı
TECAVÜZCÜ AMCAYA 15 YIL Edirne 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Hakim Şimşek Küyük, heyetin dosyadaki delil durumuna göre 16 yaşındaki Y.Ç.'ye tecavüz iddiasıyla yargılanan öz amcası Ferdi Ç. cinsel istismar suçundan 7 yıl 6 ay, hürriyetinden yoksun bırakmak suçundan da 7 yıl 6 ay olmak üzere toplamda 15 yıl hapse mahkum ettiğini açıkladı.
İğrençlikleri cezasız kalmadı
3 KİŞİYE 19 YIL HAPİS Mağdur Y.Ç.'ye tecavüz etmekle suçlanan sanıklar Savaş K., Sezgin G. ve Mehmet Ö.'ya mahkeme heyeti cinsel istismar suçundan 10'ar yıl, hürriyeti yoksun bırakmak suçundan da 9'ar yıl olmak üzere toplam 19'ar yıl hapis cezası verdi.
İğrençlikleri cezasız kalmadı
'GÜNDE 7-8 ERKEKLE YATTIM' DEMİŞTİ Edirne Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri geçen yıl Eylül ayında bir barda fuhuş yapıldığı ihbarı üzerine baskın yaptı. Barda bulunan ancak dışarı da fuhuş yaptığı tespit edilen İlknur A. ile Ayşegül A. gözaltına alındı.
İğrençlikleri cezasız kalmadı
Emniyette verdikleri ifadelerde fuhuş yaptıklarını kabul eden şüpheliler 16 yaşındaki Y.Ç.'nin de para karşılığı erkeklerle cinsel ilişkiye girdiğini söyledi. Bunun üzerine genişletilen soruşturma kapsamında ifadesi alınan Y.Ç., uyuşturucu alabilmek için bir günde 7-8 erkekle 150 lira karşılığı fuhuş yaptığını itiraf etti. Ayrıca 3 kişinin de kendisine tecavüz ettiğini söyleyerek şikayetçi oldu.

Bu genç kızın suçu ne?

En Çok Okunan Haberler