Sedat Peker'in sözlerinden sonra Eşkıya dizisindeki ‘Peker’ karakteri kayboldu

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker YouTube’da paylaştığı videoda, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizinde kendisine gönderme yapıldığını iddia etmiş ve dizideki Peker karakterinin repliklerinin değiştirilmesini istemişti. Söz konusu karakterin, ATV’de yayımlanan dizide son bölümlerde yer almadığı görüldü.
Sosyal medya üzerinden bir video serisi yayımlamaya başlayan organize suç örgütü lideri Sedat Peker, YouTube’daki videolarından birinde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki ‘Peker’ karakterine tepki göstermişti.

OKTAY KAYNARCA’YI ARAMIŞTI
Kendisine gönderme yapıldığını iddia eden Peker, "Tam ben videoyu yayınladıktan sonra diziye bir karakter girdi. Adı Peker. Şoförlük yapıyor. Bir şey söylüyor, oradan diyorlar ki 'Boş ver sen Peker'i. O hep böyle, boş konuşur'. Oktay Kaynarca benim çocukluk arkadaşım. Onu aradım, anlattım. Yapımcıyla konuştu. Bana döndü 'Öyle şey mi olur, tesadüf olmuş.' dedi. Ben mal mıyım? Çocuk muyum? Dizide karakter için 'Peker de boş konuşmazmış' dedirtilmesini istedim. Onu yapamayacaklarını, diziden çıkarabileceklerini söylediler" ifadelerini kullanmıştı.


Video Haberler
-
O anlar saniye saniye kamerada
-
Yardımına itfaiye ekipleri yetişti
-
Azerbaycan’da farklı noktalarda orman yangını
-
Ümraniye'de bir garip olay
-
Telefon batarya bir anda elinde patladı: İşte o anlar
-
Örümcek adam İstanbul'da
-
Vitessiz bisileti bırakıp vitesli olanı çaldı
-
Adana'da lastik deposunda yangın : 2 yaralı
-
Motokurye kanala düştü; O anlar kamerada
-
Doğuş Üniversitesi öğrencilerine soruşturma açıldı!
En Çok Okunan Haberler
-
Kur uçtu, dolar zirveyi gördü!
-
'Yalan konuşuyorsun; yalancı' diye bağırdı
-
Diyanet, ‘tayt’ ve ‘pantolon’a taktı
-
Bir eve bavulun içinde çocuk cesedi gönderildi!
-
AKP’li vekilin boşanmak istediği eşinden açıklama
-
'Devre dışı bırakacak bir sistem üzerinde çalışılıyor'
-
Fatih Tezcan cezaevine girdi
-
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
-
'13,5 milyon TL'yi kasasına koydu'
-
Pasaporta rekor zam yolda