Süperstarların kulis istekleri şaşırtıyor

29 Temmuz 2019 Pazartesi, 12:25
Süperstarların kulis istekleri şaşırtıyor
Dünyaca ünlü müzisyenlerin kulis istekleri basına sızdı... Adele: 12 küçük şişe (gazsız) kaynak suyu (oda sıcaklığında), su kaynatmak için bir adet elektrikli su ısıtıcısı, çay için 6 adet büyük kupa. Bütün kupalar yeni, yıkanmış ve kurutulmuş olmalı. 6 adet metal çay kaşığı, iki şişe “Squeezy” marka bal (organik değil), bir şişe kaliteli kırmızı şarap (İtalyan, Fransız veya İspanyol), bir çeşit sakız, bir paket içtiği marka sigara ve bir adet çöpe atılabilir sigara çakmağı, küçük bir taze meyve seçkisi, muz, elma, üzüm, taze yemişler dahil ama narenciye olmayacak! Tavuk salatasının da olduğu yeni hazırlanıp tek tek paketlenmiş muhtelif sandviçlerden oluşan küçük bir tabak. Sandviçler domates, sirke, biber veya turunçgil içermemelidir (Reuters)
Süperstarların kulis istekleri şaşırtıyor
Beyonce: Beyaz masa örtüsü ile bezenmiş büyük bir yemek masası. Soyunma odası 25,5 derece sıcaklıkta olmalı. Banyoda 4 tane yepyeni beyaz havlu (İkisi yüz, ikisi vücut olmak üzere) Sıcak Yemek: Fırında Tavuk (Kuru olmayacak): But, kanat ve göğüs sadece (Lütfen taze sarımsak, tuz, karabiber ve Arnavut biberi ile bolca baharatlayın). Buharda sarımsaklı brokoli, hafif baharatlı taze fasulye, buharda hafif baharatlı ıspanak. Beyoncé sadece Pepsi ürünleri tüketebilir. Bir kasa Aquafina suyu (yarısı soğuk, yarısı oda sıcaklığında), bir adet çaydanlık takımı (Lütfen kahve demliği yeni olsun) Dilimlenmiş limon, gül kokulu mum, mum için çakmak, CD çalar (Reuters)
Süperstarların kulis istekleri şaşırtıyor
Kanye West: Bir kova sade yoğurt, banmak için 4 adet küçük Yoplait marka yoğurt, bir kase karışık kuruyemiş, bir kase Sunkist marka tuzlu Antep fıstığı (Kırmızı gıda boyası olmayacak), iki paket Ekstra marka sakız, bir şişe acı sos (Tabasco marka, Karayip Usulü), bir kutu kürdan, 750 ml'lik bir özeli bir marka konyak, 750 ml'lik belirli iki markadan votka, bir şişe ünlü bir marka tekila, 4 tane altılı özel bir marka bira (Reuters)
Süperstarların kulis istekleri şaşırtıyor
Drake: 4 düzine doğal kokulu tütsü çubuğu, Dr. Bronner's marka nane sabunu, domuzsuz yiyecek, E-Z Wider marka sigara sarma kağıdı ve bir paket Dutch Master President marka puro, Pinot Grigio şarap, Heineken, şişelerce belirli marka viski, özel bir marka tekila, NIVEA dudak nemlendiricisi, bir şişe özel bir marka kanyak, bir şişe özel bir marka votka, Andis T-Outliner tıraş makinesi, ekstra hoparlör seti (champagnepapi / Instagram)
Süperstarların kulis istekleri şaşırtıyor
Eddie Van Halen: M&M marka fındıklı draje (Uyarı: Kesinlikle kahverengi olanlardan istemiyorum), bir koca tüp KY jöle, üç paket belirli bir marka sigara (kutu), ekşi kremada ringa balığı, iki tane 3,75 litrelik karbonatsız, şişelenmiş kaynak suyu, üç adet tercih ettiği marka burbon viski, iki adet her zaman tercih ettiği marka votka, belirli bir bardakta belirli bir İngiliz birası, iki şişe belirli marka beyaz şarap (Reuters)
Süperstarların kulis istekleri şaşırtıyor
Eminem: Yaklaşık 11 kiloluk dambıllar, 473 ml'lik plastik şişelerde 24 tane diyet kola, 355 ml'lik teneke kutularda 12 tane diyet kola, 6 tane Vernors marka zencefilli gazoz (veya Schweppes) 48 adet Daisani, 355 ml'lik Poland Spring su “Evian olmayacak”, bir adet somun beyaz ekmek, bir adet somun buğday ekmeği, 6 adet Lunchables marka atıştırmalık (üçü hindili, üçü jambonlu ve peynirli) 6 kutu Red Bull, 16 kutu şekersiz Red Bull, kokteyl soslu ve bol limonlu büyük taze jumbo karides, bir kavanoz halka şeklinde çarliston biber (Reuters)
Süperstarların kulis istekleri şaşırtıyor
Grace Jones​: 6 şişe belirli bir marka şampanya, üç şişe özel bir marka Fransız kırmızı şarabı yıllanmış, belirli markalardan üç şişe yıllanmış Fransız beyaz şarabı, iki düzine buzda Findeclare veya Colchester istiridyesi - (Grace kendisi açar.) 8 kişilik iki sashimi ve suşi tabağı, 6 tane taze limon, bir şişe Tabasco sosu, 8 kişilik bir taze meyve tabağı, 6 şişe Coca Cola, 12 şişe sade ve mineralli su, 12 şişe taze meyve suyu, şarap kadehleri, şampanya için flüt kadehler, büyük su bardakları (tamamı cam olacak, plastik olmasın) Çatal bıçak takımı ve keskin bıçak, bir adet istiridye bıçağı, bir tane makyaj aynası (neon şerit aydınlatma olmasın, sadece opak beyaz ampuller). Temiz havlu, elbise askıları, askılık, 3-4 çiçek demeti - zambak ve orkideleri tercih edin, kanepe ve berjer (Reuters)
Süperstarların kulis istekleri şaşırtıyor
Iggy Pop: USA Today'in içinde ölümcül derecede obez insanları anlatan bir haber bulunan sayısı, 6 şişe belirli bir marka yerel bira, bir dolu iyi kalitede kırmızı şarap, 6 büyük şişe kaliteli mineralli su, 3 kasa 355 ml'lik gazsız maden suyu, 6 şişe alkolsüz bira, bir kasa dolusu iyi kalite özel bira, bir şişe votka, tek tek başları ayrılmış ve derhal çöpe atılmış karnıbahar veyahut brokoli. (Reuters)
Süperstarların kulis istekleri şaşırtıyor
Jack White: Bir düzine tavuk kanadı (bufalo, teriyaki, bizi şaşırtın), Bir kase ev yapımı taze guacamole, 8 tane flüt şampanya kadehi (gerçek cam), 8 şarap bardağı (gerçek cam), 8 tane kokteyl bardağı (gerçek cam), humus ve pita cipsi, yeterli ses kontrollü iPod, sıfır floresan aydınlatma. Lütfen dikkat: Bu tamamen muzsuz bir turnedir. (Bu konuda ciddiyim.) (Reuters)
Süperstarların kulis istekleri şaşırtıyor
Jay Z: 7 adet metal çatal bıçak takımı, bir çakmak, üç tane Glade marka mum, (Fransız Vanilyası, Yağmur Kokusu, Yabani Dut, Mandalina Zencefil), üç konserve beyaz ton balığı, 10 tane Nutri-Grain marka tahıl barı (yaban mersini, kiraz, elma, çilek), 6 tane tekli Quaker Oats Anında Yulaf Ezmesi paketi (Kahverengi şeker ve elmalı tarçın), içinde çilek, çekirdeksiz kırmızı üzüm, muz, mango, yaban mersini, kavun ve ahududu olan bir karışık meyve tabağı, iki kasa bira (birisi ithal birisi yerli; özel tercih edilen markalardan biralar). Alicia'ya yemek siparişi vermek için yerel deniz ürünü ve İtalyan restoranlarından üç menü (Reuters)
Süperstarların kulis istekleri şaşırtıyor
Cher: Bir peruk odası, Dr. Stacey için bir oda, iyi kalite bir şişe kırmızı şarap, iyi kalite bir şişe beyaz şarap, 4 kola, 4 diyet kola, bir kahve masası, üstüne telefon konulacak bir sehpa, kablo bağlantılı video oynatıcılı televizyon. Lütfen şu kanalları izleyebileceğimizden emin olun: Turner Classic Movies veya AMC (Reuters)
Süperstarların kulis istekleri şaşırtıyor
Lady Gaga: İki şişe beyaz şarap ve tirbuşon - Kendall Jackson veya Robert Mondavi tercih edilir, bir paket pipet, bir tane yastıklı ofis tarzı sandalye, kablolu ve DVD oynatıcılı TV, bir tane tekerlekli elbise askılığı, 4 adet kokusuz mum, soğuk buharlı nemlendirici aygıt, üç adet çaydanlık. Organik zencefilli ve limon otlu çayla bal çok önemlidir. Bir paket dörtlü Red Bull Light (buzda), iki şişe yeşil çay, bir kap Guacamole Sosis (Kürdanla yenen Yves marka vegan sosis), bir smoothie tezgahı (dondurulmuş meyveler, tapa ve peynir altı suyu proteini veya yağsız Yunan yoğurdu ile birlikte) blender gerekli. Tam buğdaylı / sağlıklı krakerlerle birlikte bir peynir tabağı (kokmayan ve buzda terlemeyen), Karışık taze meyve karışımı (tamamı kesilmiş ve yenilebilir kabuklu veya yenilebilir tohumlu veya narenciye olmalı.) (Reuters)
Süperstarların kulis istekleri şaşırtıyor
Mariah Carey: Her oda perdeli olmalı. Siyah perde olur. Giriş kapısı soyunma odasına değil oturma odasına açılmalı. Sıcaklık yaklaşık 25,5 derece olmalı. Üç kişilik bir kanepe - sade renkte, yorucu desenleri olmasın; siyah, koyu gri, krem, koyu pembe iyidir. 12 tane bir litrelik Fiji suyu, üç şişe özel bir marka şampanya- 12 tane soğutulmuş kola, 12 tane diyet kola, 12 tane vanilyalı protein içeceği, 6 tane mineralli su (Pellegrino), 12 tane kavun aromalı özel bir marka enerji içeceği, 6 tane kırmızı şarap bardağı, 6 tane beyaz şarap bardağı, 4 tane Joe Malone marka vanilya kokulu mum, içlerinde beyaz güllerle iki tane vazo, kızarmış tavuk (sıcak), 12 tane küçük şişe su (oda sıcaklığında) üç adet bütün limon, ballı şekersiz sakız (Reuters)
Süperstarların kulis istekleri şaşırtıyor
Rihanna: 5 adet AC elektrik prizi, “rahat bir ortam” için gereken ışıklandırma, dolapları ve/veya tuğlaları kaplamak için beyaz perdeler, bir tane nemlendirici aygıt, üzerinde rahatlıkla yalın ayak yürüyebileceği, temiz, hayvan baskılı (çita, leopar) büyük bir peluş kilim. Odayı koyu mavi ya da üzerinde buz mavisi şifonlar olan siyah perdelerle güzelce çevirip 6 adet Archipelago marka Kara Orman aromalı mumla donatın (eğer bu mumları bulamazsanız lütfen bana olabildiğince çabuk haber verin zira ona göre Ri için ikinci bir mum tercihimiz olacak.) İçlerinde beyaz lalelerle 4 adet küçük, şeffaf, kare vazo, bütün yeşil yaprakları alınmış olacak (2. seçenek: yeşil yaprakları alınmış beyaz Kazablanka zambakları, 3. seçenek: yeşil yaprakları alınmış beyaz frezya çiçekleri) (AFP)
Süperstarların kulis istekleri şaşırtıyor
Taylor Swift: Eğer varış zamanı 11: 00'den önceyse, Starbucks'tan aşağıdakiler alınacak: iki sweet-n-low şekerli bir Grande boy Soğuk Karamelli Latte, soya sütlü, iki sweet-n-low şekerli bir Grande boy Soğuk Americano, bir dilim bal kabaklı somun, bir parça tereyağı, üç kutu Kraft Macaroni/Cheese, iki paket dörtlü Red Bull, tercih ettiği iki farklı markadan 12'şerli iki paket bira, bir şişe Welch's marka üzüm suyu, bir avokado, bir torba Twizzlers marka kırmızı meyankökü, bir kasa Smart Water, bir Pint Ben & Jerry's marka çikolata parçalı kurabiye hamuru aromalı dondurma, bir Pint Ben & Jerry's marka brownie aromalı dondurulmuş yoğurt (Reuters)

En Çok Okunan Haberler