15’i getiren Sow’u alır

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Senegalli golcü Moussa Sow için kararını verdi. Sarı-Lacivertli kulüple 1 yıllık sözleşmesi bulunan Senegalli yıldızın Sunderland’e transfer olacağı konuşuluyor olsa da Sow’a talip olan kulübün İngiliz değil.

Yayınlanma: 22.07.2015 - 07:03
Abone Ol google-news

Birleşik Arap Emirlikleri’nden olduğu ortaya çıktı. Emmanuel Emenike’yi sezon sonuna kadar kiralayan Al Ain, Moussa Sow’u geçen sezon da istemiş ancak Başkan Aziz Yıldırım, satışına izin vermemişti. Al Ain’in 15 milyon Avro civarında bir bonservis bedeli ödemesi durumunda Yıldırım, Sow’un satışına bu kez izin verecek. F.Bahçe yönetimi, Sow’u Lille’den 10 milyon Avro’ya transfer etmişti. Transferin gerçekleşmesi durumunda Sarı-Lacivertli kulüp, bu satıştan yaklaşık 5 milyon Avro kâr elde edecek.

Krasic ve Holmen gidici

Tüm çabalarına rağmen yaşadığı sakatlıkların da etkisiyle hazırlık maçlarında bekleneni veremeyen Milos Krasic’in adı gönderilecekler listesine yazıldı. İdmanlardaki hırsına rağmen karşılaşmalarda etkisiz kalan Sırp oyuncu, yıldızlarla girdiği rekabeti kaybetti. İsveçli orta saha Samuel Holmen ise bir türlü Pereira’nın beklentilerine cevap veremedi. Tecrübeli oyuncunun Sivasspor’a gidebileceği öğrenildi. Ayrıca Holmen’in eski Galatasaraylı Johan Elmander’in formasını giydiği ülkesi takımlarından Brondby’ye de transfer olabileceği öne sürüldü.

‘Uyum sürecini atlattım’

Fenerbahçe’nin Danimarkalı stoperi Simon Kjaer, taraftara hayran kaldığını söyledi. Danimarka basınına konuşan Kjaer, “Bugüne kadar hiçbir kulüpte, böyle bir tutku görmedim” dedi. Uyum sürecini çabuk atlattığını dile getiren tecrübeli oyuncu, “Takım arkadaşlarım beni çok iyi karşıladı. Kısa süre içinde kendimi çok rahat hissettim. Coşkulu bir taraftarımız var. İtalya’da bile böylesi yok. Bugüne kadar hiçbir kulübün etrafında böylesine büyük bir tutku hissetmemiştim. Kamp sırasında küçük bir kasabada hazırlık maçı oynadık. 10 bin taraftar vardı. Günlük antrenmanlarımız bile maç havasında geçiyor” diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler