Abdullah Uçmak tutuklandı

İbrahim Tatlıses'e yönelik saldırının terör örgütü PKK'nin alt kolu TAK adına üstlenilmesi ve daha sonra bunun yalanlanmasına ilişkin olarak yakalanarak mahkemeye sevk edilen 5 kişiden 4'ü tutuklandı.

Yayınlanma: 21.03.2011 - 09:56
Abone Ol google-news

Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'nde Cumhuriyet Savcısı Cihan Kansız tarafından sorgulanan şüpheliler A.İ, B.A, N.Ş. ve avukat R.M. terör örgütü üyeliği suçlamasıyla tutuklanırken 1 kişi serbest bırakıldı. Şüphelilerden avukat R.M'ye savcılık sorgusunda dün tutuklanan Abdullah Uçmak'ı tanıyıp tanımadığı ve İbrahim Tatlıses ile aralarında husumet bulunup bulunmadığı yönünde sorular sorulduğu, R.M'nin de Uçmak'ı tanımadığını, Tatlıses ile de bir husumetinin olmadığını beyan ettiği öğrenildi.

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, saldırıya ilişkin olarak sabah saatlerinde yaptığı açıklama ''Gözaltına alınanlarla ilgili çalışmalarımızı titizlikle devam ettiriyoruz. Bunun sonucunda elde edeceğimiz bilgileri kamuoyuyla paylaşacağız. 9 kişinin gözaltına alınmış olması bazı konuların ehemmiyetinin bulunduğunu da bir şekilde ortaya koyuyor ama bunları netleştirmeden olumlu veya olumsuz bir şey söylemek istemem ama şu var, daha önceden de ifade ettiğim gibi bu bağlantılar üzerinde titiz çalışıyoruz. Bu olayın bütün detaylarını çözeceğiz. Bunun içerisinde de ihtimaller arasında var olan bu değerlendirmeyle ilgili olarak bazı kişiler gözaltına alındı. Onların sonuçlarını da netleştikten sonra bir kez daha açıklayacağız. Gözaltına almaların birtakım çalışmaların sonucunda olduğunu ifade etmek isterim.'' demişti.


Tatlıses'e müzik dinletiliyor

Acıbadem Maslak Hastanesi Başhehimi Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu, 14 Mart 2011 Pazartesi gününden beri yoğun bakım servisinde tedavisi sürdürülen sanatçı İbrahim Tatlıses'in sağlık durumu ile ilgili olarak bir açıklama yaptı. Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu, sanatçının sağlık durumuna ilişkin şu bilgileri verdi:

"Sanatçı İbrahim Tatlıses'in yaralanmasının ve ameliyatının ardından bir hafta geçti. Bu süreçte tedavisini sürdüren ekip lideri Prof. Dr. İlhan Elmacı'nın verdiği bilgiye göre, hastanın durumu olumlu bir şekilde ilerlemektedir. Sayın Tatlıses her geçen gün olumlu gelişmeler göstermektedir. Bugün yapılan kontrollerde de sürecin iyi yönde gittiği izlenmektedir. Yoğun bakım servisinde tedavisi süren sayın Tatlıses'e bugün itibariyle müzik dinletilmeye başlanmıştır"


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler