Adana'da merkezli 11 ilde operasyon: Gözaltılar var
Adana merkezli 11 ilde nitelikli dolandırıcılık ve rüşvet soruşturması kapsamında 46 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, usulsüz reçete yazılarak haksız kazanç temin edildiği ve kamu zararına sebebiyet verildiği, kanser hastalarının tedavisi için kullanılması gereken ilaçların hastalar için kullanılmayıp Azerbaycan, Suriye, İran ve Irak'a satılmaya çalışıldığı, yeşil reçeteye tabi uyuşturucu özelliği olan ilaçların reçetesiz satılarak uyuşturucu madde ticareti yapıldığı bilgisi üzerine çalışma başlattı.
Soruşturma kapsamında ekipler, Adana merkezli 11 ilde, aralarında Adana İl Sağlık Müdürlüğünde görevli 1 müdür yardımcısı, 4 doktor, 2 sağlık merkezi çalışanı, 2 biyolog, 9 eczacı, 13 eczane ile ilaç firması çalışanı olmak üzere 46 şüphelinin adreslerine operasyon düzenledi.
Ekiplerce yapılan baskınların ardından gözaltına alınan bazı zanlılar Adana Adli Tıp Birimindeki sağlık kontrolünün ardından emniyete götürüldü.
Öte yandan şüphelilerin kendi aralarında 12 milyon liralık para transferini gerçekleştirdikleri ileri sürüldü.
Video Haberler
-
Firari Arif Erdem ortaya çıktı: Aylar sonra ilk kez görü
-
Ormanda erkek cesedi bulundu
-
Pencereye çağırıp, tabancayla yaraladılar
-
Faciadan dönüldü: Kontrolden çıkan araç halı sahaya uç
-
Annesiyle tartışan babasını bıçakladı
-
TEM’de zincirleme kaza: 4 yaralı
-
Bursa'da dev operasyon
-
Yaş çay alım kampanyası sorunlu başladı
-
İzmir'de orman yangını
-
Elif hemşirenin acı sonu
En Çok Okunan Haberler
-
'Çoğu miting olduğunu bilmiyordu'
-
'El sıkışmadı' iddiasına fotoğraflı yanıt geldi
-
'Bu adamı kim terfi ettirdi?'
-
Süper Lig'de 2021-2022 sezonu geride kaldı!
-
Otomobil fiyatlarına dev zam!
-
Türkiye’de maymun çiçeği görüldü mü?
-
Skandal 'Erdoğan' paylaşımı
-
Bakanlıkta skandal üstüne skandal
-
'Bakan Nebati eli boş döndü'
-
AKP'li belediyeyi İBB kurtarmaya çalışıyor