Adebayor resmen Süper Lig'de

Medipol Başakşehir ara transferin son gününde, Beşiktaş'ın da gündeminde olan Togolu forvet Emmanuel Adebayor ile resmen anlaştı.

Yayınlanma: 31.01.2017 - 09:42
Abone Ol google-news



Spor Toto Süper Lig takımlarından Medipol Başakşehir, transferin son gününde Emmanuel Adebayor'u renklerine kattı. Togolu forvet 1.5 yıllık sözleşmenin ardından Başakşehir'in antrenman formasıyla poz verdi.



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 32 YAŞINDA BONSERVİSİ ELİNDE

Premier Lig'de Arsenal, Manchester City ve Tottenham formalarını giyen Adebayor, son olarak geçen sezon Crystal Palace'ın başarısı için mücadele ediyordu. Bonservisi elinde olan 32 yaşındaki futbolcu, bu sezon herhangi bir takımın formasını giymedi. Ligin ilk yarısını namağlup lider kapatan Medipol Başakşehir, daha önce İrfan Can Kahveci, Caiçara ve Egemen Korkmaz'ı kadrosuna kattı.

EMMANUEL ADEBAYOR SAĞLIK TARAMASINDAN GEÇTİ

Medipol Başakşehir Futbol Kulübü’nün yeni transferi Emmanuel Adebayor, Medipol Mega Üniversite Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildi. Detaylı kan tetkikleri yapılan Emmanuel Adebayor Ortopedi, İç hastalıkları, Göz Hastalıkları, Kulak Burun Boğaz Hastalıkları, Genel Cerrahi ve Kardiyoloji bölümleri tarafından değerlendirildi. Sağlık kontrolleri, akciğer grafisi, kardiyak testlerini ve batın ultrasonunu içerecek şekilde tamamlandı. Futbolcunun tahlis sonuçlarından sonra yarın imza atması bekleniyor. 



"ADEBAYOR: "BANA SUNULAN PROJE ÇOK CAZİPTİ"

Medipol Başakşehir, Nijerya asıllı Togolu Emmanuel Adebayor ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. Kulüp binasında Başkan Göksel Gümüşdağ ile kendisini 1.5 yıllığına Medipol Başakşehir'e bağlayan imzayı atan Adebayor, 26 numaralı formayı giyecek.

Dün gece İstanbul'a gelen ve bu sabah Medipol Mega Hastanesi'nde detaylı sağlık kontrolünden geçen Emmanuel Adebayor, imza sonrası Medipol Başakşehir'e geldiği için çok mutlu olduğunu ifade ederek şunları kaydetti: "Bana sunulan proje çok cazipti. Projenin geleceğiyle ilgili ben de araştırma yaptım ve bu takımın bir parçası olmak istedim. Atacağım gollerle birlikte bu projeyi daha da yukarıya çekmeyi arzu ediyorum"

Fransız ekibi Metz'de profesyonel futbol kariyerine başlayan Adebayor, Monaco, Arsenal, Manchester City, Real Madrid ve Tottenham Hotspur gibi önemli takımların formalarını giydi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler