Ahmet Nur Çebi: "Gedson Fernandes'le ilgilenmiyoruz"

Ahmet Nur Çebi, Kaan Ayhan ve Umut Meraş için görüşmelerin devam ettiğini belirtirken Gedson Fernandes'le ilgilenmediklerini söyledi.

Yayınlanma: 25.08.2021 - 18:46
Ahmet Nur Çebi:
Abone Ol google-news

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, siyah-beyazlı takımın gündeminde yer alan transferlere ilişkin açıklamalarda bulundu.

Çebi, geçtiğimiz sezonu Galatasaray'da kiralık olarak geçiren Gedson Fernandes'in transferi için daha önce görüşmek yaptıklarını ancak şu anda ilgilenmediklerini belirtti.

Ahmet Nur Çebi'nin açıklamaları şöyle:

"YERLİLERLE BU İŞİ ÇÖZMEK İSTİYORUZ"

"Yerli futbolcuların ihtiyaç olması sebebiyle 1-2 transfer daha yapabiliriz. Nasıl yapacağız bilmiyorum, zaman gösterecek. Tercihimiz UEFA’ya listeyi vermeden transferleri yapmak.

Ekonomik şartlar gereği gecikiyorsak da yapacak bir şey yok. En az bir, en fazla üç oyuncuyu daha transfer etmek istiyoruz. Yerlilerle bu işi çözmek istiyoruz. "

"LJAJİC'E TEKLİF YOK"

"Kadro dışı kalan oyuncularla ilgili nasıl kapımız çalınmıyor anlamıyorum. Geçen sene de kimse kapımızı çalmadı. Bunun sebebi çok basit, aldıkları ücretler çok yüksek.

Kadroda yer bulamayan oyuncuların zararını maalesef Beşiktaş çekiyor. 28-30 yaşına gelmiş bir oyuncuya nasıl 5 yıl kontrat verilir? Adem Ljajic'e şu an için teklif yok. "

"BUGÜN İÇİN İSTEĞİMİZ YOK"

"Milli takımda görev yapan oyunculardan bazılarını istiyoruz. İyi olanları istiyoruz ama kulüpleri bırakmıyor. Alabilirsek bizim için olumlu olacaktır.

Görüşmeler devam ediyor. Umarım görüşmeler olumlu biter. Gedson Fernandes ile ilgili daha önce niyetlendik ancak şu anda isteğimiz yok. Bugün için böyle bir isteğimiz yok."

"DİĞER TAKIMLARIN DA ŞİKAYETÇİ OLMASI DÜŞÜNDÜRÜCÜ"

"Ligin yeni başlamasına rağmen ön plana çıkan hakem hataları. Beşiktaş’ın Gaziantep maçında penaltısının verilmediğini düşünüyorum. Diğerleri de başka türlü söylüyor. Kendi canı yanan konuşuyor. En azından VAR’a bile gidilmedi.

Umarım. 1-2 haftanın içinde kalır. Bizim gibi diğer takımların da şikayetçi olması düşündürücü. Sezon sonuna kadar böyle giderse yandık."

"GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR"

"Umut Meraş ve Kaan Ayhan’la ilgili isteğimiz devam ediyor. Bir tanesini alabilirsek başarı olacak. Gurur duyuyorum onlarla çünkü bizi güzel temsil ediyorlar ve iyi oldukları için kulüpleri bırakmıyor. Bu saatten sonra Beşiktaş’a ekonomik katkı sağlayabilecek isimlerle ilgileniyoruz."


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler