AKP'li Mahir Ünal'ın o sözlerine tepki: "19 yıl neyin hazırlığıydı?"
AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal'ın "Hazırlıklarımızı tamamlamamız 19 yıl sürdü ve asıl şimdi başlıyoruz" sözleri tartışma konusu oldu. Medya Ombudsmanı Faruk Bildirici, Ünal'a "Neyin hazırlığıydı? Gerçek ajandanızı 19 yıldır gizli tuttunuz da şimdi onu mu uygulamaya başlayacaksınız?" diye sordu.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, yarın yapılacak 7. Olağan Kongre'yle ilgili değerlendirmede bulunurken kullandığı ifadeler tartışma konusu oldu.
Kongreyi “2023’ün başlangıcı” olarak tanımlayan Ünal, "Şimdi bize diyorlar ki '19 sene oldu, 20 sene oldu...' Biz de onlara diyoruz ki 'Biz daha yeni başlıyoruz'... Bugüne kadar yaptığımız her şey aslında hazırlıktı. Hazırlıklarımızı tamamlamamız 19 yıl sürdü ve asıl şimdi başlıyoruz. 24 Mart yeni ve büyük bir yolculuğun başlangıcı" demişti.
Medya Ombudsmanı Faruk Bildirici, Ünal'ın bu sözlerine sosyal medya hesabı üzerinden tepki gösterdi.
Bildirici, "Mahir Ünal, Kelebek’te Tülay Demir Oktay ile söyleşi yapmış, “Bugüne kadar yaptıklarımız hazırlıktı, asıl şimdi başlıyoruz” demiş. Neyin hazırlığıydı? Gerçek ajandanızı 19 yıldır gizli tuttunuz da şimdi onu mu uygulamaya başlayacaksınız? Keşke bunları da sorsaydı “gazeteci”!" ifadelerini kullandı.
İlgili Haberler
-
Başkentte siyaset-ekonomi ısındı, dikkatler AKP kongresinde
-
AKP'de çifte değişim beklentisi: Kabine, kongre öncesinde değişebilir
-
AKP 7. Olağan Büyük Kongresi'nin sloganı "Türkiye için güven ve istikrar" olarak belirlendi
-
Erdoğan’dan İYİ Parti hamlesi
-
Kabine değişikliği olacak mı? AKP'li Mahir Ünal açıkladı
Video Haberler
-
Kayseri'de bir kişi kahvehanede bıçakla öldürüldü
-
Zeytinburnu'nda 'kaçak göçmen' operasyonu
-
Canlı yayındaki çıkışı yorumladı
-
Çok Güzel Hareketler'den 'konut krizine' gönderme
-
HES yapılacaktı: Mahkeme sonuçlanmadan ağaçlar kesildi
-
'Troller' ortaya atmıştı, Bahçeli tekrarladı
-
Dünyaca ünlü Türk doktordan 'Stres' uyarısı
-
Pedlere 'indirim' zam olarak yansıdı
-
Lahmacun Bodrum'da 200, Gaziantep'te 10 TL
-
Tekirdağ merkezli fuhuş operasyonu: 8 şüpheli yakalandı
En Çok Okunan Haberler
-
Saat 22.00'de 'kaçış planı' açıklayacak
-
Koç-ROK tartışmasının sahne arkası
-
'Para gönderttiğin paravanın başında ailenden kim var?'
-
Pakize Suda ile ilgili üzücü haber
-
AKP'li isimler A Haber'de yanıt verme sırasına girdi
-
Teksas'ta ilkokulda katliam
-
5 asker şehit
-
Merkez Bankası hakkında kritik iddia
-
AKP'den ilk yanıt geldi
-
'Troller' ortaya atmıştı, Bahçeli tekrarladı