AKP'li vekil tehdit etti: Cizre'ye nasıl girildi, ODTÜ'ye de öyle girilir

Orta Doğu Teknik Üniversitesi'ndeki olaylara ilişkin konuşan AKP Ankara Milletvekili Aydın Ünal, öğrencileri tehdit etti.

Yayınlanma: 24.12.2015 - 15:01
Abone Ol google-news
<video:453440>

AKP Ankara Milletvekili Aydın Ünal'ın hedefinde bu kez de ODTÜ'lü öğrenciler vardı. Üniversitedeki mescide solcu öğrenciler tarafından saldırı düzenlendiğini öne süren Ünal, "ODTÜ’de Gezi olayları sırasında, dinimize, imanımıza saldırılan pankartlar asılmaya başlandı. Onlarla şovlar yapılmaya başlandı. Bunlar solcu faşistler, bunlar solculuktan da anlamayan faşistler" ifadelerini kullanarak, "Zaten bu ODTÜ de Amerikalılar tarafından kurulmuş bir üniversite. Maalesef, şimdi o solcu öğrencileri bir maşa gibi kullanıyorlar" diye konuştu.

Ünal, ODTÜ'lü öğrenciler için şunları söyledi:

Bu rektör bu olayları durdurmalıdır. Yarın bunun da hesabını sorarız. Cizre’ye nasıl girildi, Silopi’ye nasıl girildi. ODTÜ’ye de öyle girilir, bu ahlaksızlara bu edepsizlere bunun hesabı sorulur. Hiç kimse namaz kılınmasını engelleyemez. Hele hele Ak Parti iktidarında hiç kimse yapamaz. Hepsine haddini bildiririz. Artık saldıran öğrenciler hapse mi atılır ne yapılır ben bilmem ama artık eski Türkiye yok. ODTÜ rektöründen bir açıklama bekliyoruz. Rektör ortada yok, nerede bu adam


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler