Akrabasını vurdu böyle yakalandı
Bursa’nın Karacabey İlçesi'nde akrabası Şahan İlikçi'yi, iddiaya göre kız meselesi yüzünden tabanca ile yaralayan Altan Bayloz polis tarafından yakalandıktan sonra yere yatırılarak kelepçelendi.

Bursa Karacabey'in Esentepe Mahallesi Okullar Caddesi'nde dün akşam meydana gelen olayda 25 yaşındaki Altan Bayloz arkadaşları ile birlikte 16 CDT 87 plakalı otomobili ile giderken, iddiaya göre yolda gördüğü akrabası Şahan İliçki'ye tabancası ile 5 el ateş etti.
Kız meselesi yüzünden meydana geldiği belirtilen olayda kurşunlardan biri sırtına isabet eden Şaban İlikçi yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. İhbarı alan ve kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri şüpheliyi yere yatırarak kelepçeledi ve otomobilde bulunan arkadaşları ile birlikte gözaltına aldı.
Olayla ilgili soruşturmaya başlandı. Durumu ağır olan Şahan İlikçi ise ambulansla Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

En Çok Okunan Haberler
-
İmamoğlu'ndan YÖK raporuna suç duyurusu!
-
Hukuksuzluk bitti, gazetecilik beraat etti
-
Erdoğan sürece mesafeli mi?
-
İktidarın 'anayasa' hesapları
-
Okuyan'dan kritik değerlendirme
-
Özel'den TBMM Başkanı Kurtulmuş'a 'süreç' çağrısı
-
Çakarlı cipin sahibi ne kadar vergi ödedi
-
CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik'e soruşturma!
-
O şartı sağlayanların aylıkları artacak!
-
Yılmaz Erdoğan'dan Bahçeli'ye 'teşekkür' telefonu