Akşener'e gidip 'Yüzünü bize dön' diyecekler

İYİ Parti Şişli teşkialtı da kampanya kapsamında Meral Akşener'in konutuna giderek "Yüzünü bize dön" diyecek.

Yayınlanma: 27.07.2018 - 11:56
Abone Ol google-news

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener aday olmayacağını kesin bir dille açıklasa da yeni ikna stratejileri oluşturan partililer, seçim sloganını Akşener için dönüştürdü.

 Akşener’i ikna için yapılan görüşmelerden ve Ankara’da toplantı sonrasında yapılan açıklamalardan sonuç alamayan İYİ Parti kurulları topyekun mücadele kararı aldı. Partililer, seçim sürecinde “yüzünü güneşe dön” sloganını kullanan Meral Akşener’i ikna için “yüzünü bize dön” kampanyası başlattı.

ŞİŞLİ TEŞKİLATI AKŞENER'E GİDİYOR

İYİ Parti Şişli teşkialtı da kampanya kapsamında Meral Akşener'in konutuna giderek "Yüzünü bize dön" diyecek. 

Yapılan açıklamada "İYİ Parti Şişli teşkilatı yediden yetmişe tüm İYİ Şişli’ler olarak genel başkanımızdan vazgeçmeyeceğimizi ve ondan istediğimiz cevabı olmadan dönmeyeceğimizi belirterek partimizin de aldığı karar doğrultusunda 28 Temmuz’da Beylerbeyi’ndeyiz. Günlerdir kapısında nöbet tutan,parklarda bekleyen İYİ Parti’liler olarak yarın mutlu son ile döneceğimizi biliyoruz." ifadelerine yer verildi.

 İYİ Parti Şişli İlçe Başkan Yardımcısı Gürkan Çakıroğlu; “İYİ Parti Sayın Genel Başkan Akşener’in tertemiz siyasi hayatının en güzel meyvesidir. Kendileri partinin bel kemiği ve omurgasıdır. Sayın Akşener kendisini yetiştiren devletine ve bağrından koptuğu milletine sırtını dönmeyecektir. İYİ Parti Şişli İlçe Teşkilatı olarak Genel Başkanımıza gidiyoruz!” dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler