Albayrak'tan 'Saltanat Sarayı' savunması: 'Kıskançlık'

Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Abdürrahim Albayrak, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı görüşmenin ardından 'Kaç-Ak Saray' ile ilgili eleştirileri kıskançlık olarak değerlendirdi.

Yayınlanma: 26.12.2014 - 14:14
Abone Ol google-news

Albayrak şunları söyledi:

Sağolsun Cumhurbaşkanım beni kırmadı. Muhteşem bir köşk, emeğe geçen herkese teşekkür ederim. Özellikle yabancılar çok şaşırdı. Daha sonra yönetim kurulumuzla tekrar Sayın Cumhurbaşkanı'nı ziyaret edeceğiz. Saray ile ilgili yapılan konuşmaların kıskançlık olduğunu düşünüyorum.


Galatasaray'dan Recep Tayyip Erdoğan'a ziyaret - VİDEO

Galatasaray taraftarının çok sıkıntılar çektiğini söyledim. Arena'ya giden metroyla ilgili konuştuk. Kadir Topbaş ağabeyimiz orada bürokraside bir engel olduğunu söylemişti. Konuyu Cumhurbaşkanı'na söyledim. Ulaştırma Bakanı'nı arayarak bilgiler aldı ve talimat verdi. En kısa zamanda metromuz çalışacak. Beyefendi bu işe el attıktan sonra bir tarih söylenmez. Cumhurbaşkanı tüm kulüplere eşit mesafededir. Galatasaray'ın ve Türk futbolunun sorunlarını konuştuk.

Galatasaray'dan Recep Tayyip Erdoğan'a ziyaret (FOTO GALERİ)

Görüşmede Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun bulunduğunu belirten Albayrak esprili bir biçimde gelişen görüşmede Başbakan Davutoğlu'nun futbolculara "Kaçınız bedelliden yararlandı?" sorusunu yönelttiğini söyledi. Galatasaraylı yönetici ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 53 numaralı Galatasaray forması da hediye ettiklerini sözlerine ekledi; "Cumhurbaşkanımıza 53 numaralı formayı verdim. 'Siz de Rizelisiniz, ben de Rizeliyim' dedim. Cumhurbaşkanımız da kendisine özel yaptırdığı kravatlardan futbolculara hediye etti."

BÜYÜK TEPKİ

Albayrak'ın Saltanat Sarayı ziyareti sonrasında yaptığı açıklama sonrasında özellikle sosyal medyada Albayrak'a tepkiler çığ gibi büyüdü.

İŞTE TEPKİLER

 ABDÜRRAHİM ALBAYRAK'A SOSYAL MEDYADA GÖSTERİLEN TEPKİLER İÇİN TIKLAYIN


Albayrak'tan "Saltanat Sarayı" çıkışı - VİDEO


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler