Alex, federasyonu eleştirdi

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Alex de Souza, internetteki resmi sitesinde yayımladığı yazısında, lig fikstürünün çok karışık olduğunu savunarak, Futbol Federasyonu'nu eleştirdi.

Yayınlanma: 26.09.2011 - 17:00
Abone Ol google-news

Şike iddialarından dolayı yaşanan gelişmelere atıfta bulunarak, ''Futbol dışı birçok şeyden sonra nihayet lig bizim içim 12 Eylülde başladı'' diye sözlerine başlayan Alex, 12-23 eylül tarihleri arasında 4 maç oynadıklarını ve bunun ''çok kısa sürede çok maç'' olduğunu ifade etti. ''Türkiye Futbol Federasyonu, bize çok zor bir fikstür çıkardı ama buna rağmen, 3 galibiyet ve 1 beraberlikle iyi bir başlangıç yaptık'' diyen Alex, bu kadar yoğun bir maç programında takımdan sadece 1 futbolcunun sakatlanmış olmasını bir mucize olarak değerlendirdi.

Sadece kadın ve çocuk taraftarların alındığı, Manisaspor'a karşı oynadıkları ve 1-1 berabere kaldıkları maça da uzunca değinen Alex, ''Özel bir şey oldu. Futbol Federasyonu'nun kararıyla seyircisiz maç cezamız değişti ve kadınlar ile 12 yaşına kadar çocukların stada girmesine izin verildi. 46 bin kadın ve çocuk stadımızdaydı, tek kelimeyle hoş birşeydi. Alıştığımızdan tamamen farklı bir atmosfer oldu, tarihi ve tek bir olaydı. En iyimserinin bile bu kadar fazla katılım olacağını düşündüğünü sanmıyorum. Hakem hatasından 3 puan alamadık'' ifadelerini kullandı.

''Artık önümüzde uzun bir sezon var'' diyen Alex, ligin ilk haftalarında gösterdiği başarıdan dolayı takımı, verdiği destek ve şovdan dolayı ise taraftarları kutladı.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler