Ali Kaptan'ın evi satılık

Son günlerin izlenme rekorları kıran dizisi ''Öyle bir geçer zaman ki''de yer alan Ali Kaptan'ın evinin benzerleri, 2. kez düzenlenen Prefabrik Fuarında satışa sunuldu.

Yayınlanma: 31.03.2011 - 13:20
Abone Ol google-news

Dizinin sponsoru olan 4 Artı Çelik Yapı firmasından yapılan açıklamada, fuarda yoğun ilgi gören Öyle bir geçer zaman ki dizisinin evinin ilk günden 22 sipariş aldığı belirtildi.

Dizi için hazırlanan evde çekilen yangın sahnesinin izleyicilerin unutamadığı sahneler arasına girdiği dile getirilen açıklamada, firmanın da bu ilgi üzerine evin aynısını satışa sunmaya karar verdiği kaydedildi.

4 Artı Çelik Yapı firması Genel Müdürü Halil Atalay, konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede, şunları ifade etti:

''İkinci derece tarihi eser niteliği taşıyan evin, depreme karşı dayanıklı halde çelik profillerden inşa edilmesi, kamuoyunun ilgisini çekti. Bu ev ile ilgili konut yaptırmak isteyen, restoran işletmecileri, otel işletmecileri, eğlence mekanları ve ev almak isteyenlerden ciddi teklifler almaya basladık ve bu proje üzerine çalışma kararı aldık.
Böylece hem günümüz teknolojisine uygun, depreme dayanıklı bir yapı tasarladık, hem de bu tarihi dokunun, görsel olarak, yarınlara daha uzun zaman miras kalmasına aracı olduk. Şu anda evimizin satış değeri 90 bin lira. Aynı zamanda daha geniş kitlelerin yararlanabilmesi için Prefabrik Fuarına özel yüzde 10 indirim ve 60 aya varan taksit seçenekleri sunuyoruz.''

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler