Ali Koç TFF'ye yüklendi, şampiyonluk sözü verdi
Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu toplantısı gerçekleşiyor.

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulunun olağan toplantısı yapıldı.
Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen toplantıya kulüp başkanı Ali Koç, yöneticiler ve üyeler katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, ocak ayının son haftasında yapılması gereken bu toplantının bazı nedenlerle şubat ayına alındığını belirtti.
Sarı-lacivertli futbol takımının bu sezon iyi bir performans sergilediğini vurgulayan Küçük, "Futbol takımımız geçen sezon başarılı olamadı. Bu sezon ise son derece başarılı maçlar yapıyor. Ama ülke genelinde kulübümüzün aleyhinde senaryolar yazılmaya başlandı. Geçmişte Aziz Yıldırım haklı çıkışlar yapmış, 2018'de seçilen başkan Ali Koç ve yönetimi de aynı haklı mücadeleyi ifade ediyorlar. Başkanımızın 12 Ocak'ta Antalya'da yaptığı konuşma çok anlamlıdır. Başkanımız, '3 Temmuz'da bize kumpas kurularak kulübümüz zora sokulmak, şampiyonluğumuz önlenmek ve kulübümüze el koyulmak istenmiştir.' demiştir. Bunun bir benzerini yaşıyoruz. Bu sözler gerçekten çok anlamlıdır. Başkanımızın bu beyanının doğru olduğunu ve başkanımızı desteklediğimizi beyan ediyorum." ifadelerini kullandı.
"Futbolda şike" davası sürecinde yaşananlarla ilgili bilgi veren Vefa Küçük, "Biz devletimizi, vatanımızı ve bayrağımızı desteklemeye ve bizi yönetenlerin yanından yer almaya devam edeceğiz. 3 Temmuz kumpasına uğrayan eski başkanımız Aziz Yıldırım hukuk nazarında beraat etti. Vicdanlarımızda beraat etmişti zaten. Haklılığını biliyorduk. Ancak bizden başka kimse bilmek istemiyordu. UEFA'ya şikayet yazısı yazanlar, 'cezaevinden çıkamaz' diyenler, Türkiye Futbol Federasyonuna itiraz edenler ve mahkemenin kararını temyiz etmek isteyenler mahcup oldu. Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe Kulübü haklı çıktı. Aziz Yıldırım, Fenerbahçe için bu eziyetlere katlandı. Kendisine sağlık ve başarı diliyorum." diye konuştu.
Vefa Küçük, son olarak Elazığ'ın Sivrice ilçesinde meydana gelen ve Malatya başta olmak üzere birçok ilde hissedilen depremde, Van'daki çığ faciasında, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yaşanan uçak kazasında hayatını kaybeden vatandaşlar ile şehit olan askerler için başsağlığı dileğinde bulundu.
Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Burak Kızılhan ise yönetim kurulu faaliyet raporu hakkında bilgi verdi. Son 3 ayda amatör şubelerde kazanılan başarılar, salondaki ekrana yansıtılarak üyelere izletildi.
Üyeler, TFF ile yaşanan gerginlikte Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a destek verdi.
3 Temmuz davasındaki beraat kararı Fenerbahçe camiasında “Adalet yerini buluyor” diye yorumlandı.
Başkan Alli Koç alkışlarla kesilen konuşmasında şampiyonluk sözü verdi.
Ali Koç: "Şampiyon olacağımıza gönülden inanıyoruz. 14 hafta kaldı. Zaman zaman istemediğimiz sonuçlar alabiliriz ama şartlar ne olursa olsun taraftarımızdan ricam 29. şampiyonluk yolunda takımımızı desteklesinler.
Şampiyonluk yürüyüşümüz büyük kararlılıkla sürüyor. Her maça final havasıyla çıkıyoruz. Son haftalardaki oyunumuzla taraflı tarafsız şampiyonluğun favorisi biziz.
Nihat bey 3 Temmuz diyor, yaşanan sürecin bununla alakalı olmadığını söylüyor, en iyi kendinin bildiğini söylüyor. Ama hedef aynı birinde kazanılan şampiyonluğu almaktı, bugün de muhtemel şampiyonluğu engellemek! Ama şaşırmıyoruz. Nihat beyin istifası konuşuluyor, ama doğru olmadığını söylüyor. Ateş etmeyen yerden duman çıkmaz! O zaman dost ortamındayken istifa etmeyi düşünüyorum demeyin"

Spor Haberleri
-
Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin hakemi belli oldu
-
Karşıyaka'da vergi telaşı!
-
Beşiktaş'ta 16 isim ile yollar ayrıldı!
-
Beşiktaş'tan dev proje! Resmen duyuruldu...
-
12 Dev Adam'ın EuroBasket fikstürü belli oldu!
-
Milli takımın eski hocasına hapis cezası!
-
NBA Başkanı'ndan All-Star formatında değişiklik sinyali!
-
Fomget'ten Fenerbahçe'ye yanıt!
-
Zaniolo'nun Galatasaray planı ortaya çıktı!
-
'Keşke Galatasaray'da olsaydı'
En Çok Okunan Haberler
-
O otelin yöneticilerine gözaltı kararı
-
Miting alanının elektriklerini kesmişler!
-
Sürpriz 'Kanal İstanbul' açıklaması!
-
Ongun'un eşine ev hapsi, Cevat Kaya'ya tutuklama!
-
Kürsüden gözdağı: 'Bakalım kaç CHP'li daha...'
-
'Kalkışanı perişan ederiz'
-
Yardımcısı, Kültür AŞ Müdürü Murat Abbas’ı yalanladı
-
İkinci dalga operasyonlarda 30 kişiye tutuklama istemi
-
Datça'da korkutan deprem
-
5 aylık hamile eşini ezdi: Genç kadın hayatını kaybetti