Alper Potuk resmen Fenerbahçe'de

Fenerbahçe Kulübü, Eskişehirsporlu futbolcu Alper Potuk ile 5 yıllığına anlaşmaya vardığını açıkladı.

Yayınlanma: 22.05.2013 - 20:00
Abone Ol google-news

Fenerbahçe Kulübü, Eskişehirsporlu futbolcu Alper Potuk ile 5 yıllığına anlaşmaya vardığını açıkladı.

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Alper Potuk ile yapılan görüşmelerin sonuçlandığı belirtilerek, şöyle denildi:

"Türk futbolunun genç yıldızı, Eskişehirspor'un orta saha oyuncusu Alper Potuk, yapılan görüşmeler sonucunda, 5 yıllığına sarı-lacivert renklerimize bağlandı. Kulübümüz, prensipte anlaşma sağladığı futbolcu ile resmi imzayı, transfer sezonunun açılması ile atacak, kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir. Alper'e, çubuklu formamız ile başarılar diliyor, 'yuvana hoş geldin' diyoruz."

Sarı-lacivertli kulübün, Alper Potuk'un transferini, Fenerbahçe'nin, Ziraat Türkiye Kupası finalinde Trabzonspor'u 1-0 yenerek kupayı kazanmasının hemen ardından açıklaması dikkati çekti.

Alper: "Çok mutluyum"

Giydiği Fenerbahçe formasıyla kulübün internet sitesinden fotoğrafları yayımlanan Alper Potuk, FBTV'ye de kısa bir açıklama yaptı.

Milli futbolcu, sarı-lacivertli takıma transfer olduğu için çok mutlu olduğunu belirterek, "Transferim, Eskişehirspor'un ve benim menfaatlerim doğrultusunda bittiği için çok mutluyum. Bundan sonra bütün futbol hayatımı Fenerbahçe'ye adayacağım. Hedefim, değişilmez oyuncu olmak, sürekli oynamak ve Fenerbahçe'yi milli takımda temsil etmek" diye konuştu.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler