Ankara'da eylem yapan esnafın üzerine ateş açıldı: 1 ölü

Ankara Ulus'ta, sokaklarda "tehditle" otoparkçılık yapıldığını öne süren esnafın eyleminde bir kişi gruba tabancayla ateş etti. Olayda, 21 yaşındaki esnaf Sedat Karagöz hayatını kaybetti. Eylemcilerin üzerine açılan silahlı saldırı kameraya yansıdı...

Yayınlanma: 09.07.2015 - 13:27
Abone Ol google-news

<video:318015>

Eylem yapan esnafın üzerine böyle ateş açıldı: 2 yaralı - VİDEO

Ulus Rüzgarlı Caddesi'ndeki sokaklarda tehditle otoparkçılık yapıldığını, yük bile indiremediklerini öne süren esnaf, İstanbul Caddesi'ni bir süre trafiğe kapattı.

Çevik kuvvetin gelmesiyle yolu açan grup, ara sokaklarda "ücretli otopark" tabelalarını devirmeye başladı.

Rüzgarlı Caddesi'nde bir kişi ile grup arasında yaşanan tartışmada, tabancasını çıkaran zanlının, rastgele ateş açması sonucu 21 yaşındaki esnaf Sedat Karagöz yaralandı. 112 Acil Servis ekibinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan Karagöz, hayatını kaybetti.

Eylem yapan esnafa polis müdahalesi: 1 ölü - FOTOĞRAFLAR

Esnaf, polisten kaçmaya çalışan zanlıyı yakalayarak, linç etmek istedi.

Linç edilmekten polisin yardımıyla kurtulan zanlı, bir iş yerine sokuldu. Zanlı, burada da kendisine tepki gösteren esnafa eline geçen eşyaları fırlatmaya çalıştı.

Olayda bir kişi daha gözaltına alındı.

Bölge esnafının büyük bölümü kepenk kapattı.

Bölgede esnafın eylemi sürüyor.

YAKALANAN 2 KİŞİ EMNİYETE GETİRİLDİ

Ulus'ta esnafın otopark protestosu sırasında bir kişinin vurulmasıyla ilgili yakalanan zanlı K.A. ile gözaltına alınan iki kişi emniyete getirildi.

Zanlı K.A. ile olayla ilgili gözaltına alınan 2 kişi, işlemlerinin yapılması için emniyete getirildi.

Rüzgarlı Caddesi ve civarında bölge esnafının "tehditle" otoparkçılık yapıldığını belirterek protesto gerçekleştirdiği sırada gruba rastgele ateş edilmesi sonrası Sedat Karagöz hayatını kaybetmişti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler