Ankara'da Somalili kadına sokak ortasında şiddet

Ankara'da Somalili kadına sokak ortasında şiddet

29.03.2021 16:46:00
Güncellenme:
DHA
Takip Et:
Ankara'da Somalili kadına sokak ortasında şiddet

Ankara'da, Somalili kadının sokak ortasında darbedilmesine ilişkin görüntü, sosyal medyada paylaşıldı. Polis, kadını darbeden kişinin Kamil A. (25) olduğunu belirleyerek, yakalanması için çalışma başlattı.

Ankara'da Somali uyruklu Fosiya Ahmed Sheikh Abdi'nin (39) sokak ortasında darbedildiğine dair görüntü sosyal medyada paylaşıldı.

Polisin yaptığı araştırmada Somalili kadına sokak ortasında şiddet uygulayan kişinin komşusu Kamil A. olduğu belirlendi. Görüntüde Kamil A.'nın, kadına tokat attığı ve boynunu sıktığı görüldü. 'Kasten yaralama', 'nefret ve ayrımcılık' suçlarından aranan firari şüpheli Kamil A.'nın, 'tehdit', 'hakaret', 'kişilerin huzur ve sükunu bozma' ve 'trafik güvenliğini tehlikeye sokma' suçlarından da 4 suç kaydının bulunduğu öğrenildi.

Firari şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

İlgili Haberler