Baba Ayvalıtaş ağlayarak anlattı: Beni çok dövdüler

Gezi Direnişi'nde bir aracın çarpması sonucu yaşamını yitiren Mehmet Ayvalıtaş'la ilgili davanın duruşması olaylı geçti. Baba Ayvalıtaş arbede sonrası fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Duruşma, olay yerine ilişkin kamera görüntülerini içeren ve mahkemeye sunulan CD’nin montaj olup olmadığı konusunda incelenmesine karar verilerek ertelendi.

Yayınlanma: 25.03.2015 - 10:39
Abone Ol google-news

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gezi Direnişi sırasında Ümraniye'de bir aracın çarpması sonucu yaşamını yitiren Mehmet Ayvalıtaş davası öncesi adliye önünde toplanan gruba polis müdahale etti. Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı önünde toplanan gruba, polis TOMA'dan tazyikli su sıkarak müdahalede bulundu.

ADLİYE İÇİNDE ARBEDE

Adliye koridorunda bulunan davanın müştekileri, Mehmet Ayvalıtaş'ın ailesi, duruşma salonuna doğru ilerlemek istedi. Güvenlik görevlileri ise duruşmanın başlamamış olmasını gerekçe göstererek aileyi bariyerlerden geçirerek koridora alamayacaklarını belirttiler. Adliyedeki banklarla oluşturulan bariyerleri geçemeyen aile ile güvenlik güçleri arasında arbede yaşandı. Mehmet Ayvalıtaş'ın babası Ali Ayvalıtaş yere düştü.

Ayvalıtaş'ın babasına adliyede darp - VİDEO


DURUŞMAYI TERK ETTİLER
Anadolu Adalet Sarayı'na koridorunda çıkan arbedede fenalaşarak yere düşen baba Ali Ayvalıtaş daha sonra duruşma salonuna girdi. Ali Ayvalıtaş'ın kalp ameliyatı geçirdiğini ve koridorda darp edilmesi nedeniyle duruşma salonunda güçlükle durduğunu ifade eden avukatlar, duruşmanın ertelenmesini istedi. Mahkeme başkanı ise baba Ayvalıtaş'a hasta ise ambulans çağırabileceği ve rahatsızlığı acil ise duruşma salonunu terk edebileceğini belirtti. Ayvalıtaş avukatlarından Ömer Kavili ve Ayla Öztabak, Ali Ayvalıtaş ile birlikte bu şekilde duruşmanın görülemeyeceğini ifade ederek duruşmayı terk etti.


BABA AYVALITAŞ ''BENİ DÖVDÜLER" DİYEREK AĞLADI
Duruşmayı terk eden Ali Ayvalıtaş, adliyeye gelen ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Sedye ile adliyeden çıkarılan Ayvalıtaş ağlayarak, "Beni dövdüler" diye bağırdı.

Duruşma, olay yerine ilişkin kamera görüntülerini içeren ve mahkemeye sunulan CD’nin montaj olup olmadığı konusunda Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema Bölümünden seçilecek bilirkişilerce incelenmesine karar verilerek ertelendi.

Baba Ayvalıtaş ağlayarak anlattı: Beni çok dövdüler - VİDEO

 

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler