Bahçeli'den ezanı protesto iddiasına açıklama

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 8 Mart'ta Taksim'de düzenlenen feminist gece yürüyüşünde 'ezanın protesto' edildiği iddialarıyla ilgili, "8 Mart akşamı bir grup Taksim'de ezan okunurken ıslık çalmış, yani ezandan rahatsız olmuş. Akıllarınca protesto etmişler, bu akılsızlık, densizlik, vandallık, arsızlıktır." ifadelerini kullandı.

Yayınlanma: 11.03.2019 - 14:17
Abone Ol google-news
<video:1288741>

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başkent Ankara'da, Cumhur İttifakı ortak adayının belirlendiği Etimesgut ilçesinde Seçim İletişim Merkezi açılışına katıldı. 

Bahçeli, 8 Mart'ta Taksim'de düzenlenen feminist gece yürüyüşünde 'ezanın protesto' edildiği iddialarıyla ilgili, "8 Mart akşamı bir grup Taksim'de ezan okunurken ıslık çalmış, yani ezandan rahatsız olmuş. Akıllarınca protesto etmişler, bu akılsızlık, densizlik, vandallık, arsızlıktır. Ezanı ıslıklamak küfrü alkışlamaktır, batılı selamlamaktır, iblise selam durmaktır. Mukaddes ve millete ihanettir. Peki bu ihanete CHP'den ve İP'ten tepki geldi mi? HDP'den itiraz yükseldi mi? Bunlar zillettir, doğru konuşmazlar, düşünmezler. Haktan ve hakikatten yana durmazlar." ifadelerini kullandı.

BÜYÜME RAKAMLARINI DEĞERLENDİRDİ

Bugün açıklanan büyüme rakamlarını da değerlendiren Bahçeli, 2018 yılında yüzde 2,6’lık büyümenin gelecek için ümitli verdiğini söyledi. Bahçeli, "Buna da kulp takarlar. Bunda da rahatsız olurlar. Büyümedeki gelgitlerden memnuniyet duyarlar. Tıpkı Gezi Parkı’nda ağacı bahane ettikleri gibi, şimdi de patatesi, patlıcanı, soğanı, biberi, tanzim satış noktalarını kirli siyasetlerine alet edip kurşun gibi kullanıyorlar. Çünkü utanmaları yok, vicdanları yok, ahlakları kalmamış. Çünkü zillete düşmüşler, akıl tutulmasına gömülmüşler. Türkiye küçülürse küçülsün ama bunların yalanları, riyaları, işbirlikçileri yeter ki büyüsün. Türkiye zillete teslim olmayacaktır. Türk milleti zillete haddini 31 Mart’ta bildirecektir. Etimesgut zillete sur çekip geldiği gibi gönderecektir. Bu gerçekler ışığında Türkiye’nin beka sorunu olmadığını söylemek Türk ve Türkiye düşmanlarının ağzıdır" diye konuştu.

<haber-yatay:1288507,1288275,1287024>


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler