Bar Refaeli tutuklandı

op model Bar Refaeli ve annesi Zipora Refaeli, yurtdışında elde ettikleri gelirin vergisini ödemedikleri gerekçesiyle tutuklandı.

Yayınlanma: 18.12.2015 - 22:24
Abone Ol google-news

İsraili manken Bar Refaeli ve annesi Zipora Refaeli, yurtdışında elde ettikleri gelirin vergisini ödemedikleri gerekçesiyle tutuklandı. İkametgahını İsrail’de değil, yurtdışında gösteren Refaeli’nin, yanlış beyanla 257 bin dolarlık (754 bin TL) vergi yolsuzluğu yaptığı belirtildi. İkametgahı yurtdışında olan İsrail vatandaşları, yurtdışında elde ettikleri gelirlerin vergisinden muaf tutuluyor. Refaeli’nin yurtdışında annesi ve erkek kardeşinin adına kayıtlı lüks evlerde yaşadığı, kendisine verilen iki lüks aracı da adına kayıt ettirmeyerek vergiden kurtulmaya çalıştığı anlaşıldı. Evine baskın yapılan manken ve annesinin dün mahkeme kararıyla tutuklandığı bildirildi.

6 AY YURT DIŞINA ÇIKAMAYACAKLAR

Çarşamba günü evi basılan Refaeli, dün mahkeme kararıyla tutuklandı ve kefaletle serbest bırakılabileceğine karar verildi. Refaeli ve annesine 6 ay boyunca yurt dışına çıkış yasağı kondu. Ünlü model avukatı aracılığıyla hakkındaki iddiaların tümünü yalanladı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler