Barışmak için buluştular... Kan aktı

İzmir'in Bayraklı İlçesi'nde, aralarında daha önceden husumet bulunan ve barışmak üzere bir araya gelen 3 kişiden Mahmut A., iddiaya göre 38 yaşındaki Hayrettin Tekçelik ile aynı yaştaki Ömer Üğdül'e kurşun yağdırdı. Olayda ağır yaralanıp hastaneye kaldırılan Tekçelik ile Üğdül hayatını kaybetti.

Yayınlanma: 13.01.2016 - 14:52
Abone Ol google-news

 

Aralarında önceden husumet bulunan Mahmut A. ile bar ve kahve işletmeciliği yapan Hayrettin Tekçelik ve Ömer Üğdül sorunu konuşup barışmak için dün akşam saatlerinde Üğdül'e ait kahvede buluştu. Üç kişi arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Bunun üzerine Mahmut A., iddiaya göre tabancayla Tekçelik ile evli ve bir çocuk babası Üğdül'e kurşun yağdırıp kaçtı.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Üğdül'ü Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Tekçelik'i ise Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırdı. Polis ise kaçan zanlının yakalanması için çalışma başlattı.

15 GÜN SONRA BABA OLACAKTI

İki ayrı hastanede tedaviye alınan yaralılar, yapılan müdahalelere rağmen akşam saatlerinde hayatlarını kaybetti. Tekçelik ile Üğdül'ün cesetleri otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Acı haberi alan yakınları sinir krizi geçirdi.

Hayrettin Tekçelik'in eşinin hamile olduğu 15 gün sonra ilk çocuklarına kavuşmanın hayalini kurdukları belirtildi. 

Bu arada, katil zanlısı Mahmut A.'nın bir süre önce Bayraklı Taksi Durağı'nda çalışan bir taksi şoförünü ayağından tabancayla vurduğu, gözaltına alınıp adliyeye sevk edildiği ve serbest bırakıldığı öne sürüldü.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler