Başbakan Yıldırım referandum tarihini açıkladı

Başbakan Binali Yıldırım, "Bu anayasa değişikliği, muhtemelen Nisan ayının ilk yarısında, 20'sine kadar uygun bir tarihte yapılacak. Zannediyorum bu hafta içerisinde de kesin tarih açıklanmış olur. Bu tabii Yüksek Seçim Kurulunun vereceği bir karar" dedi.

Yayınlanma: 25.01.2017 - 11:51
Abone Ol google-news

<video:665410>

AKP Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım partisinin genel merkezinde düzenlenecek AKP 115. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. 

Yıldırım, referandumla ilgili kesin tarihi önümüzdeki günlerde Yüksek Seçim Kurulu'nun açıklayacağını belirterek şunları söyledi:

Bu anayasa değişikliği, muhtemelen Nisan ayının ilk yarısında, 20'sine kadar uygun bir tarihte yapılacak. Zannediyorum bu hafta içerisinde de kesin tarih açıklanmış olur. Bu tabii Yüksek Seçim Kurulunun vereceği bir karar. Anayasa değişikliği teklifi Cumhurbaşkanı’nın onayına sunuldu. 

"ORTAK KAMPANYA YOK"

Başbakan, referandum sürecinde MHP ile birlikte sahada olmayacaklarını vurgulayarak "MHP ile ortak kampanya yok, Cumhurbaşkanımızla koordinasyon halinde güzel bir kampanyamız olacak" dedi.




Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler