Beşiktaş uzattı, kazandı

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Beşiktaş ve Atiker Konyaspor karşı karşıya geldi. Beşiktaş, Kagawa'nın 90+3'teki golüyle 3-2 galip geldi.

Yayınlanma: 10.03.2019 - 20:36
Beşiktaş uzattı, kazandı
Abone Ol google-news

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Atiker Konyaspor'u evinde konuk eden Beşiktaş, Japon yıldızı Shinji Kagawa'nın 90+3'te attığı golle 3-2 kazandı. 

Kral'ın gecesi

Beşiktaş'ta son dönemde sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken 'Kral' lakaplı golcü Burak Yılmaz, attığı gol ve yaptığı asistle maça damga vurdu. 14. dakikada Ljajic'in attığı golde Sırp oyuncuya çok güzel bir pas veren Burak, 33. dakikada frikikten attığı golle takımını 2-1 öne geçirdi. 33 yaşındaki oyuncunun Süper Lig'de 10 golü bulunuyor. 

Önce Fener, şimdi Beşiktaş

Atiker Konyaspor'un Fildişi Sahilli oyuncusu Moryke Fofana, büyük takımların canını yakmaya devam ediyor. Yeşil-Beyazlıların Kadıköy'de Fenerbahçe'ye konuk olduğu maçta takımının tek golünü atan Fofana, bugün de Konyaspor'a 2-2'lik beraberliği getirdi. Fofana, Alman kaleci Loris Karius'u son derece şık bir vuruşla avladı. Bu arada, Beşiktaş tribünlerinden 25 yaşındaki kaleciye de tepki vardı.

Şenol Güneş'e tepki

İlk 11'ler anons edildiği esnada taraftarlar, Güneş'in adı okununca ıslıklı tepki gösterirken başkan Fikret Orman aleyhine de tezahüratlar yaptılar. Orman'a yapılan tezahürat esnasında stat hoparlörlerinden müzik yayını yapılması dikkat çekti. Öte yandan taraftarlar Güneş'e tepki gösterirken yardımcı antrenör Guti Hernandez için de destek tezahüratında bulundular. Beşiktaşlılar, skor 2-2'ye geldikten sonra da 'Söylesene Şenol Güneş takım neden oynamıyor?' ve 'Şenol istifa' tezahüratı yaptı. Şenol Güneş ise maç sonunda taraftarı alkışladı. 

Atiker Konyaspor'da iki eksik

Atiker Konyaspor, sakatlıkları süren Adis Jahovic ve Mustapha Yatabare'den yoksun Beşiktaş karşısına çıktı. Konuk ekipte ayrıca 11'de görev alan 21 yaşındaki Mücahit Can Akçay, Süper Lig'de 2018-2019'da ilk kez bu şansı yakaladı. Genç oyuncu, daha önce üç kez sonradan oyuna dahil olmuştu. 

Stat: Vodafone Park

Hakemler: Ali Palabıyık, Serkan Olguncan, Cevdet Kömürcüoğlu

Beşiktaş: Karius, Gökhan Gönül (dk. 82 Güven), Necip Uysal, Vida, Adriano, Medel (dk. 87 Oğuzhan), Hutchinson, Quaresma, Ljajic (dk. 75 Kagawa), Lens, Burak Yılmaz

Atiker Konyaspor: Serkan Kırıntılı, Skubic, Uğur Demirok (dk. 62 Fofana), Volkan Fındıklı, Filipovic, Jevtovic, Opanasenko, Ömer Ali Şahiner, Milosevic, Traore (Dk. 36 Hadziahmetovic), Mücahit Can Akçay (dk. 82 Ali Turan)

Goller: Dk. 14. Ljajic, Dk. 34 Burak Yılmaz, Dk. 90+3 Kagawa (Beşiktaş), Dk. 20 Ömer Ali Şahiner, Dk. 75 Fofana (Atiker Konyaspor)

Sarı kartlar: Dk. 11 Ljajic, Dk. 23 Necip Uysal (Beşiktaş), Dk. 27 Mücahit Can Akçay, Dk. 32 Filipovic, Fofana (Atiker Konyaspor)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler