Beşiktaş'ın 'FEDA' tişörtleri yeniden satılacak

Beşiktaş Kulübü'nün taraftarların beğenisine sunduğu ''FEDA'' tişörtleri, Beko Basketbol Ligi play-off yarı final serisinde Galatasaray Medical Park ile yarın yapılacak maçta bir kez daha satışa sunulacak.

Yayınlanma: 21.05.2012 - 18:04
Abone Ol google-news

Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada, taraftarların büyük beğenisini kazanan ve satışa çıktığı ilk günde tükenen ''FEDA'' tişörtlerinin kısa süre içinde tüm Türkiye'de satışa sunulacağı bildirildi.

Yapılan açıklamada, ilk olarak Kartal Yuvası Mobil Tırı'nda satışa çıkarılan ve taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaşan tişörtlerin, yarın bir kez daha aynı şekilde satışa çıkacağı kaydedildi.

Beko Basketbol Ligi play-off yarı final serisinde Beşiktaş Milangaz'ın yarın Galatasaray Medical Park ile oynayacağı karşılaşma öncesinde mobil tırdan satışa sunulacak tişörtlerin, 23 Mayıs Çarşamba gününden itibaren ''www.kartalyuvasi.com.tr'' adresinden temin edilebileceği ifade edildi.

24 Mayıs Perşembe günü İstanbul'daki tüm mağazalardan satılacak ''FEDA'' tişörtlerinin, hafta sonu Anadolu'da satışa çıkacağı bildirildi.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler