Beşiktaş'ın şampiyonluk kutlamasına taraftar alınmayacak

Süper Lig şampiyonu Beşiktaş, kupasını yarın 19.03'te Vodafone Park'ta düzenlenecek törenle alacak. Etkinlik, seyircisiz düzenlenecek.

Yayınlanma: 18.05.2021 - 12:19
Beşiktaş'ın şampiyonluk kutlamasına taraftar alınmayacak
Abone Ol google-news

Süper Lig'de 2020-21 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş'ta şampiyonluk kutlamaları konusundaki belirsizlik sona erdi. Etkinlik yarın saat 19.03'te, Vodafone Park'ta seyircisiz olarak düzenlenecek.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan resmi açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Süper Lig 2020-21 sezonu şampiyonu Beşiktaşımız, şampiyonluk kupasına 19 Mayıs Çarşamba günü saat 19.03’te Vodafone Park’ta gerçekleştirilecek törenle kavuşacak.

Kupa töreni ve lazer gösterisi, saat 21.15’te sona erecek. Covid-19 ile mücadele tedbirleri kapsamında Vodafone Park’a taraftar alınmayacak.

Beşiktaşlı sanatçıların birbirinden güzel şarkılarla renk katacağı kupa törenimiz, beIN Sports’tan naklen yayınlanacak."

"KUPAMIZI TARAFTARLARIMIZLA BULUŞTURACAĞIZ"

Beşiktaş, bu açıklamasının ardından bir açıklama daha yayınladı:

"Süper Lig şampiyonu Futbol A Takımımızın yarın (19 Mayıs) Vodafone Park’ta kupasına kavuşacağı tören, dünyayı etkisi altına alan Covid-19 ile mücadele tedbirleri kapsamında ne yazık ki taraftarlarımızdan yoksun olarak gerçekleştirilecektir.

Şerefimizle ve hakkımızla kazandığımız şampiyonluğumuzu, en büyük destekçimiz olan taraftarlarımızla kutlayamayacak olmanın üzüntüsünü yaşıyor, gösterecekleri anlayış nedeniyle taraftarlarımıza şimdiden teşekkür ediyoruz.

Normalleşmenin başlangıcı ile birlikte şampiyonluk kupamızı taraftarlarımızla buluşturacağımızdan camiamızın şüphesi olmasın.

Saygılarımızla."




İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler