Beşiktaş'tan Emre Belözoğlu açıklaması: 'Geçmiş olsun'

Beşiktaş yöneticilerinden Ahmet Nur Çebi, NTVSpor'da Emre Belözoğlu'na yönelik saldırıyı değerlendirdi.

Yayınlanma: 14.05.2015 - 14:32
Abone Ol google-news

''Duyum aldım, bilgim yok'' diyen Ahmet Nur Çebi, şunları söyledi:

''Sporda bu şiddetin son bulması gerektiğini ifade ettik. Tararaftara söylüyoruz bunu ama kitleleri toplumsal olarak hareketlendirmemek için yönetici ve futbolculara da önemli görevler düşüyor. Öyle bir şey olmuşsa geçmiş olsun diyorum. Ama yönetici ve futbolcuların da tehditkar, tacizkar hareket etmemeleri gerektiğini söyleyebilirim.''

İşte Emre Belözoğlu'na yapılan saldırıdan ilk görüntüler - VİDEO

ÇEBİ: ATİBA'NIN KALACAĞINI DÜŞÜNÜYORUZ

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, NTV Spor’a önemli açıklamalarda bulundu. Atiba ile çok büyük ölçüde anlaştıklarını belirten Çebi, yabancı kaleci transferinin gündemlerinde olmadığını söyledi.

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, NTV Spor’un sorularını yanıtladı.

Siyah beyazlıların kalan maçları ve gelecek sezon planları ile ilgili açıklamalarda bulunan Çebi, Atiba ile çok büyük ölçüde anlaştıklarını, ancak kesinleşmeden bir şey söyleyemeyeceğini belirtti. Çebi ayrıca, üç kalecilerinden de memnun olduklarını ve yabacı bir file bekçisi düşünmediklerini söyledi.    

"HER ŞEY ÇOK ÇABUK DEĞİŞİYOR"
Sezonun kalan bölümü değerlendiren Çebi, “Ligde 3 maç 3 maçtır, 4 maç 4 maçtır. Her şey çok çabuk değişebiliyor. Bizim Gaziantepspor maçında durumumuz değişti. Fenerbahçe’nin de Kayseri Erciyesspor karşısında aldığı sonuçla konumu değişti. İnşallah bugün Akhisar Belediyespor karşılaşmasıyla yeniden durumu lehimize çeviririz” şeklinde konuştu.

"MAÇ MAÇ BAKIYORUZ"
Galatasaray maçını henüz düşünmeye başlamadıklarını vurgulayan Çebi, “Galatasaray maçını düşünmüyruz şu anda. Maç maç bakıyoruz. İki maçımız daha var. Moral olarak oyuncularımız çok iyi durumda. Ama bu futbol tabii ki 3 sonuçlu bir oyun. Umarım bugün bizim için güzel bir gün olacak” dedi.

"BİZ ZAMANINDA ÇOK ŞEY SÖYLEDİK AMA..."
Hakem kararlarının çok tartışıldığının hatırlatılması üzerine Çebi, “Hakemlerin durumunu herkes konuşuyor zaten. Hataları ve hataların çokluğunu herkes görüyor.Yorumcular televizyonlarda izliyor ve değerlendiriyor.  Biz zamanında çok şey söyledik, ama hiçbir şey değişmedi. Biz o yüzden sahaya çıkıp kendi işimizi yapmaya çalışıyoruz. Gelişi güzel maç idare edilmez. İnşallah bugün de futbol açısından zevkli bir maç olur. Hakem Bülent Yıldırım açısından da başarılı bir maç olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

"KESİNLEŞMEDEN BİR ŞEY SÖYLEYEMİYORUM"
Atiba konusunda önemli mesafe kat etmelerine rağmen kesin bir anlaşma olmadığını ifade eden Çebi, “Atiba’nın kalacağını düşünüyoruz. Kendisiyle görüştük ve çok önemli bir mesafe kat ettik. Ancak kesinleşmeden bir şey söyleyemiyorum. Ben Atiba’nın takımda kalacağını düşünüyorum” dedi.

"3 KALECİMİZDEN DE MEMNUNUZ"
Yabancı bir kaleci düşünmediklerinin altını çizen Çebi, “Kalecilerimizden çok memnunuz, yabancı kaleci düşünmüyoruz. 3 kalecimiz de çok iyi durumda. Günay’ın da performansı bizi memnun ediyor” diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler