‘Bodrum’da işletmeciler mağdur ediliyor’

Bodrum'da salgın tedbirlerine uymadığı gerekçesiyle ceza verilen ve belirli süre ile kapatılan mekanların, ceza süreleri dolmasına rağmen açılmalarına izin verilmiyor. 3 senedir Pi’ano isimli restoranı işleten Özcan Malkoç, “ 4 günün üzerinden geçmesine rağmen mekanlarımız tekrar açılmıyor. Mağdur ediliyoruz. Buradan ekmek yiyen insanlar var. Hiçbir yerden gelirim yok. Bu haksızlığa son verin” dedi.

Yayınlanma: 07.09.2020 - 05:00
‘Bodrum’da işletmeciler mağdur ediliyor’
Abone Ol google-news

Bodrum Kaymakamlığı koordinesinde, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Bodrum Belediyesi ekipleri, koronavirüs tedbirlerine uymadığı tespit edilen işletmelere cezai işlem uyguladı. İşletmelerden bazılarına süresiz kapatma cezası uygulanırken bazı mekanlara ise 4 günlüğüne geçici olarak kapatma cezası verildi. Pi’ano isimli restoranı işleten Özcan Malkoç, restoranının 4 günlüğüne kapatıldığını ancak 4 günün üzerinden geçmesine rağmen açılmadığını belirterek, “4 günün sonunda gidip açmak için başvurumuzu yaptık normalde 1-2 gün sonra mekanımızın açılması gerekirken 10 gün sonrasına randevu verdiler.Bu mekan 10 gün daha açılmayacak demek. Mahkeme açıp yürütmeyi durdurma kararı aldırmaya çalışıyoruz. Buradan ekmek yiyen insanlar var, kirası var. Mağdur ediliyoruz. Mekanlarımız neden açılmıyor” diye sordu. 

“KORKUNÇ CEZALAR ALIYORUZ”

Bodrumdaki mekanlar arasında çifte standart uygulandığını kaydeden Malkoç, “Burada bir hiyerarşi var. Mekanlarımıza sürekli polisler geliyor. Bir önyargı var. Bazı mekanlara farklı yaklaşılıyor benim mekanıma ise daha farklı. Alkol ruhsatım olmasına rağmen alkol satışıma karışılıyor. Ercümen kararı ile ses sistemi gerekçe gösterilerek ruhsatım elimden alındı. Çifte standart yapılıyor. Yanlışımız varsa yol gösterilmelerini istiyorum. Kontrole geldiklerinde direkt cezai işlem uygulayacaklarına gelip uyarmalarını istiyorum. Korkunç cezalar alıyoruz ve üst üste alıyoruz. Bu Bodrum’un turizmini de etkiliyor. Ödeyecek gücümüz kalmadı. Başkasına da devredemiyoruz. Bu şartlarda kim devralır? Hiçbir yerden gelirim yok. Bu haksızlığa son verin” dedi


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler