Bursa'da Fernandao etkisi

Avrupa Kupaları mücadelesi veren Bursaspor, ligde kalma adına son kozlarını kullanan ve teknik direktörlüğe eski gol kralı Fatih Tekke'yi getiren Kayseri Erciyesspor'u Fernandao'nun yıldızlaştığı maçta 3-0 yendi. Brezilyalı iki gol bir asistle oynarken, Bursaspor'un son 10 yılda 15 gol barajını aşan ilk futbolcusu oldu.

Yayınlanma: 05.04.2015 - 15:23
Abone Ol google-news

Maça etkili başlayan Bursaspor aradığı gole 34. dakikada ulaştı. Emre'nin sol kanattan cezasahasına ortasında Fernandao penaltı noktası üzerinde vuruşunu yaptı, top ağlarla buluştu ve yeşil-beyazlılar 1-0 öne geçti. İlk yarının uzatma dakikasında Fernandao ikinci kez sahneye çıktı. Ozan Tufan'ın harika pasını gole çevirmekte zorlanmayan Brezilyalı ikinci kez ağları havalandırdı ve Bursaspor 2-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla sona ererken, 71'de başrol de Fernandao ve Volkan Şen vardı. Brezilyalının soldan cezasahasına ortasında Volkan Şen, topu penaltı noktası yakınında kontrol edip şutunu çekti, top 3. kez Kayseri Erciyesspor ağlarıyla buluştu. Bu gol maçın da skoru oldu ve Bursaspor, Kayseri Erciyesspor'u 3-0'la geçti.

Bursaspor bu galibiyetin ardından puanını 44'e çıkardı ve Avrupa kupaları iddiasını sürdürdü. Kayseri Erciyesspor ise 20 puanda kaldı ve kümede kalma hattının 7 puan gerisinde kaldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler