Bursaspor'dan muhteşem geri dönüş... Timsah Arena'da siftah

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Bursaspor, 2-0 geri düştüğü mücadelede Trabzonspor'u 4-2 mağlup etti.

Yayınlanma: 17.01.2016 - 17:53
Abone Ol google-news

Yeni stadı Timsah Arena'da ilk resmi maçına çıkan Yeşil Beyazlılar, yoğun yağış altında oynanan maçta ilk 7 dakikasında 2-0 geriye düşmesine karşın Sercan Yıldırım ve Serdar Aziz'in başarılı oyunu ile rakibini mağlup etmeyi başardı.

Bursaspor'a müthiş geri dönüşü 23. dakikada Sercan Yıldırım, 39. dakikada Tomas Necid (pen), 71. dakikada Tomas Sivok ve 82. dakikada Serdar Aziz'in attığı goller getirdi. Trabzonspor'un 2. dakikada Musa Nizam ve 7. dakikada Oscar Cardozo ile bulduğu goller puan için yeterli olmadı.

Bursaspor bu sonuçla puanını 21'e yükseltti. Trabzonspor ise 24 puanda kaldı.

MAÇTAN NOTLAR

TRABZONSPOR TARAFTARINA YEMEK

Bursasporlu taraftarlar, maç için Bursa'ya gelen yaklaşık 50 dolayındaki Trabzonspor taraftarıyla Merinos Gölpark'ta yemekte buluştu. Yemekte 2 takım taraftarları birbirlerine dostluk mesajı verdi. Yemeğin ardından taraftarlar, kol kola Timsah Arena'ya gittiler.

TRİBÜNLERDE 25 BİNİ AŞTIN TARAFTAR

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan 44 bin seyirci kapasiteli Timsah Arena’nın resmi açılış maçı, Bursaspor ile Trabzonspor arasında oynandı. Bazı tribünler tamamen dolarken, maraton ve kuzey kale arkasında boşluklar dikkat çekti. Tribünlerdeki yaklaşık 25 bini aşkın taraftar karşılaşmayı izledi.

MİSAFİR TRİBÜNÜNE İLGİ

Trabzon’dan maçı izlemek için gelen taraftarların yanı sıra Bursa'da yaşayan Trabzonsporlar, kendileri için ayrılan tribünün büyük bölümünü doldurdu Bordo mavili taraftarlar takımlarına büyük destek verdi.

BATALLA TEZAHÜRATLARI

Bursasporlu taraftarlar, kadroya yeni dahil edilen, ancak resmi sözleşme imzalanmayan Arjantinli Pablo Martin Batalla’ya büyük sevgi gösterisinde bulundular.

AKUSTİK MUHTEŞEM

İlk kez gerçek Bursaspor taraftarı ile buluşan Timsah Arena Bursa Büyükşehir Belediye Stadı’nın ses akustiğinin muhteşem olduğu gözlendi. Her iki takım taraftarların verdikleri desteğin her köşeden duyulması dikkat çekti.

BURSASPOR’U ALKIŞLADILAR

Trabzonsporlu taraftarlar, Bursasporlu futbolcuları tribünlere davet ederek alkışladı. Bu arada bordo mavili taraftarların "Tertemiz şampiyon Bursa-Trabzon" tezahüratları yaptığı gözlendi.

ÖZER HURMACI SAKATLANINCA KADRODAN ÇIKARTILDI

Trabzonspor ısınırken Özer Hurmacı, arka adalesinden sakatlandı. Özer Hurmacı, maç kadrosundan çıkartıldı ve onun yerine Marko Marin ilk 11’e dahil oldu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler