Çağlayan ve TÜSİAD Başkanı K. Irak yolcusu

Devlet Bakanı Zafer Çağlayan'ın, Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) heyetiyle birlikte Kuzey Irak'a gideceği bildirildi.

Yayınlanma: 30.09.2010 - 13:15
Abone Ol google-news

TÜSİAD tarafından yapılan açıklamada, Derneğin stratejik iş geliştirme birimi TÜSİAD International'ın, Irak'ta anayasal bir oluşum olarak hukuki bir zeminde faaliyet gösteren Irak'ın kuzeyindeki bölgesel Kürt yönetimi Sanayi ve Ticaret Bakanlığı'nın daveti üzerine 14 Ekim 2010 Perşembe günü geniş katılımlı bir heyetle Erbil'e ziyarette bulunacağı belirtildi.

Dış Ticaretten Sorumlu Devlet Bakanı Zafer Çağlayan'ın katılımıyla gerçekleştirilecek ziyarette TÜSİAD heyetine Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Boyner'in başkanlık edeceği kaydedildi.

Açıklamada, ziyarette Irak'ın kuzeyindeki bölgesel Kürt yönetimi lideri Mesut Barzani, Başbakanı Berham Salih, Sanayi ve Ticaret Bakanı Sinan Çelebi, Erbil Valisi Nevzad Hadi, Erbil Ticaret Odası Başkanı Dara Celil Aziz, Kuzey Irak'ta faaliyet gösteren iş dünyası temsilcileri ve ticaret ve yatırım ortamı ile ilgili kurum yetkilileri ile bir araya gelineceği ifade edildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler