"Çağla'yla çok benziyoruz"

Rüzgar sörfünde ulusal ve uluslararası arenada pek çok başarıya imza atan Çağla Kubat 7. kez Türkiye Şampiyonu oldu. Kubat şampiyonluğunu, sponsoru olan Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu'na hediye etti.

Yayınlanma: 15.09.2011 - 09:22
Abone Ol google-news

27 Mayıs'ta Alaçatı'da başlayan Türkiye Rüzgar Sörfü Şampiyonasında, rakiplerini geride bırakan performansıyla daha önce 6 kez kazandığı şampiyonluk unvanını bir kez daha elde eden milli sörfçü Çağla Kubat, şampiyonluk sonrası, 2011 yılında ulusal ve uluslararası tüm turnuvalarda sponsoru olan Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu'nu ofisinde ziyaret ederek desteği için teşekkür etti.

Kubat, önümüzdeki dönemde uluslararası yarışmalara daha fazla odaklanmayı ve Türkiye;ye derece getirmeyi hedeflediğini söyledi.

Ali Ağaoğlu ise Çağla Kubat'ın Türkiye'de ve yurt dışında kazandığı başarıların gurur verici olduğunu söyleyerek, ''Ben elini attığı her işte başarılı olan insanları severim. Çağla da böyle bir kişiliğe sahip. Ne yaparsa yapsın en iyisini yapmak istiyor. Bu yönden birbirimize çok benziyoruz. Ülkemizde kadınların başarılarıyla öne çıkmaları toplumumuzdaki tüm kadınlar için örnek oluyor. Çağla, modern kadının gücünü ve neler yapabileceğini gösteren bir sembol. Şampiyonluk için tebrik ediyorum ve kendisinden Avrupa şampiyonluğu bekliyorum'' şeklinde konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler