Cerrah yeni görevinden memnun

Osmaniye Valiliği'ne atanan eski İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, değişik bir göreve atanmaktan dolayı heyecanlı olduğunu söyledi. Cerrah, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Hüseyin Çapkın'la ilgili olarak "Daha önceden de kendisini tanıyorum. Değerli bir müdürdür'' dedi.

Yayınlanma: 20.06.2009 - 13:09
Abone Ol google-news

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde düzenlenen Vilayetler Hizmet Birliği Eğitim Semineri'ne katılan eski İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah , tebrikleri kabul etti.

Cerrah, seminere ara verildiğinde, gazetecilerin sorusu üzerine, çok heyecanlı olduğunu söyledi.

İlk kez valiler toplantısına katıldığını ifade eden Cerrah, ''Neler hissediyorsunuz?'' sorusuna ''Vallahi çok heyecanlıyım. Valilerimizle birlikte Sayın İçişleri Bakanımızı dinledik. Bayağı heyecanlıyım, değişik bir görevle baş başayız'' yanıtını verdi.

Cerrah, gazetecilerin, valilik görevi bekleyip beklemediği sorusunu şöyle cevaplandırdı:
''Büyüklerimiz takdir etti. Bir devlet memuru olarak herkes her şeyi beklemeli. Osmaniye'deki görevime önümüzdeki günlerde başlayacağım. İstanbul'da yaptığımız bir polisevi vardı. 3 yıldır onunla uğraşıyorduk. İstanbul halkıyla müşterek yaptık. İnşallah önümüzdeki hafta cumartesi günü Sayın Başbakanımızın katılımıyla açılışını yapacağız. Açılışı yaptıktan sonra İstanbul'dan ayrılacağım.''

Cerrah, İstanbul Emniyet Müdürlüğüne atanan Hüseyin Çapkın'la ilgili soru üzerine de Çapkın'ın tecrübeli bir emniyet müdürü olduğunu belirterek, ''Her şeyin en iyisini yapacağına inanıyorum. Daha önceden de kendisini tanıyorum. Değerli bir müdürdür'' dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler