Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Elazığ depremi ile ilgili son açıklama
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cezayir’e ziyareti öncesinde havalimanında konuştu. Erdoğan, Elazığ depremi ile ilgili son durum hakkında açıklamalarda bulunarak 'Yerin 7 km derinliğinde meydana gelen depremde 31 vatandaşımız hayatını kaybetti, 1607 vatandaşımız da yaralandı. Enkaz altından kurtarılanların sayısı da 45'tir' dedi.

Erdoğan’ın açıklamasından satır başları:
Önceki gece 20:55'te yaşadığımız deprem için bölge halkına geçmiş olsun dileklerimi ifade etmek istiyorum. Yerin 7 km derinliğinde meydana gelen depremde 31 vatandaşımız hayatını kaybetti, 1607 vatandaşımız da yaralandı. Enkaz altından kurtarılanların sayısı da 45'tir.
Devletimiz deprem anından itibaren tüm kurumları ve imkanları ile vatandaşların yanına koşmuştur. Her türlü personel, araç, gereç, teçhizat deprem bölgesine ulaştırılmıştır.
Dün Elazığ ve Malatya'ya itikal ederek yapılan çalışmaları yerinde inceledik. Kış günü evleri yıkılan vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için her türlü çabayı gösteriyoruz.
Dünyadaki dost ve kardeş ülkelerden de pek çok dayanışma mesajları aldık. 36 saattir büyük fedakarlıkla insanlarımıza yardım eden AFAD, Kızılay, TSK, Jandarma, tüm kamu görevlilerine teşekkür ediyorum.
Video Haberler
-
İmamoğlu'ndan 'Türk Ocakları' göndermesi
-
İstanbul'da hareketli dakikalar
-
Ali Ağaoğlu kalp krizi geçirdi
-
Osmaniye'de feci kaza: 1 ölü, 1 yaralı
-
Hareketli dakikalar: Milyonluk yatta can pazarı
-
Arda Turan'dan şaşırtan AKP yanıtı
-
Sarallara dev operasyon
-
'Elinde son derece ciddi bilgiler, belgeler var'
-
'Şahmeran' operasyonunda yeni gelişme
-
AKP'li başkandan işçiye tehdit
En Çok Okunan Haberler
-
Türk Ocakları'ndan Devlet Bahçeli'ye yanıt
-
Peker ile Şener arasında restleşme
-
Kulislerdeki 3 'Sedat Peker' söylentisi
-
Sarallara dev operasyon
-
Erdoğdu ve Torun, CHP'den istifa etti
-
Fotoğraftaki akıl almaz ayrıntı
-
Arda Turan'dan şaşırtan AKP yanıtı
-
Cumhur'a kötü haber, yüzde 7 kurtarmadı
-
Gazeteciler Ünal'a soru sormak istedi, polis engelledi!
-
Şirketlere kayyum atandı, binlerce hesaba el konuldu