Davutoğlu telefonunu gösterdi... Merak uyandıran sohbet

Başkan Ahmet Davutoğlu ve CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun gülerek yaptıkları sohbet dikkat çekti.

Yayınlanma: 30.08.2015 - 13:10
Abone Ol google-news
<video:355977>

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 93. Yılı nedeniyle Ankara'da Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen törende, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şeref tribününden seslendi.

Fotoğraflarla 30 Ağustos Zafer Bayramı

Erdoğan konuşmasından satır başları şöyle;

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve Meclis üyelerimizi bir kez daha yad ediyorum. Tüm ecdadımızı rahmet ve minnetle yad ediyorum. 3 kıtada hükmetmiş olsak da gücümüzün kaynağı bu topraklar. Bugün Cumhuriyetin 100. yılı için kendimize yeni hedefler belirleyebilecek yeni olgunluğa eriştik. İstikbal ve istiklal mücadelemiz hiçbir zaman bitmedi bitmeyecek. Milletimiz bugün yaşadığımız sıkıntıların üstesinden gelecek güce sahiptir. TSK bağımsızlık mücadelemizin en büyük teminatıdır."

DAVUTOĞLU TELEFONU GÖSTERDİ

Öte yandan Başkan Ahmet Davutoğlu ve CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun gülerek yaptıkları sohbet dikkat çekti. İkilinin gülerek yaptığı sohbet esnasında Davutoğlu’nun Kılıçdaroğlu’na cep telefonunda bir şey göstermesi kameralara yansıdı. Davutoğlu'nun Kılıçdaroğlu'na telefondan ne gösterdiği merak uyandırdı. Davutoğlu daha sonra telefonu eşinu uzuttı. Sare Davutoğlu da telefonu çantasına koydu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler