“Defol İsrail’e git Yahudi Vedat Milor” sözlerine Milor'dan çarpıcı yanıt
Ünlü yemek eleştirmeni Vedat Milor, eğitimde eleştirel düşünceye yer veren ülkeler sıralamasını, ''Şaşırdınız mı?'' mesajıyla sosyalm medya hesabından paylaştı. Milor’un bu paylaşımına troll hesaptan ''Defol İsrail’e git Yahudi Vedat Milor'' açıklaması yapılınca ünlü eleştirmenin verdiği cevap binlerce beğeni aldı.
‘O ŞAHSI BULDUM!’
Milor’un cevabı ise oldukça çarpıcıydı. Söz konusu troll’ün mesajını paylaşan ünlü yemek eleştirmeni “Eleştirel düşünme ile ilgili listede alt sıralarda yer almamıza neden olan şahsı buldum. Vatandaşlıktan çıkarılırsa listede ciddi sıçrama yapabiliriz” dedi. Milor’un bu paylaşımı binlerce beğeni aldı.
Eleştirel düşünme ile ilgili listede alt sıralarda yer almamıza neden olan şahsı buldum. Vatandaşlıktan çıkarılırsa listede ciddi sıçrama yapabiliriz. https://t.co/DF7rYzH9wF
— Vedat Milor (@vedatmilor) January 20, 2020
İsimsiz trollere incitici ve kaba şeyler yazmanın daha kolay olduğunu farkettim. Çünkü duyguları ve iyi yönleri de olan, kanlı canlı insanlara yazar gibi değil de sanal bir makineye yazar gibi hissediyorsunuz. Ama orada şöyle ilginç bir şey var.
— Vedat Milor (@vedatmilor) January 20, 2020
Bu isimsiz troller sorumlu tutulmadıklarından istedikleri gibi yazabiliyorlar. Aslında bir nevi bilinçlerinin en dip ve karanlık noktalarına inip kendi gerçek doğalarını yansıtan şeyler yazıyorlar. Bir makineden çok uzak, aslında insanlıklarının en gerçek hali.
— Vedat Milor (@vedatmilor) January 20, 2020
Video Haberler
-
Motosikleti yüzüstü yatıp kullandı
-
Şehir hatları vapuru Karaköy iskelesine çarptı: 7 yaralı
-
Busenur'un ölümündeki acı ayrıntı
-
Komşuda 3 büyük deprem: Ölü ve yaralılar var
-
'Jelibon rezervi'ne garip yanıtlar
-
6 ay sonra yurda döndü, şoke oldu: 'Hayır, olamaz'
-
Beyoğlu'nda feci olay: Fransız turist 8. kattan düştü
-
Yakayı işte böyle ele verdi
-
Yardımına itfaiye ekipleri yetişti
-
Kurtulmak için kendilerini kilitlediler
En Çok Okunan Haberler
-
Sinemanın efsane ismi hayatını kaybetti
-
Saray'daki ziyafet yargıya taşındı
-
Peker'den şimdi de 'Sarıgül' paylaşımı
-
'Jelibon rezervi'ne garip yanıtlar
-
Ev sahiplerinden akıl almaz yöntemler
-
Yeni asgari ücret sonrası ilk büyük zam
-
Komşuda 3 büyük deprem: Ölü ve yaralılar var
-
Valilik açıkladı: Denize girmek 3 gün yasaklandı
-
Memur zammı için kritik gün
-
Arınç'tan sonra Çelik de 'kral çıplak' dedi