Demirtaş'tan Erzurum fotoğrafları: Yoruma gerek yok

HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş, Erzurum'da yaşanan olaylarla ilgili Twitter üzerinden bir açıklama yaptı. Demirtaş, miting öncesi yol kenarında, ellerinde bıçak ve taşlarla yanlarında polis olduğu halde bekleyen bazı kişilerin fotoğraflarını da paylaştı.

Yayınlanma: 05.06.2015 - 10:59
Abone Ol google-news

HDP'nin dünkü Erzurum mitingi olaylı geçti. Saldırgan gruplar partinin aracını yaktı. Çıkan olaylarda grupların karşılıklı taş ve sopalı kavgasında 11’i polis, 38 kişi yaralandı.

Sağduyu çağrısında bulunan HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş, Erzurum'da yaşanan olaylarla ilgili Twitter üzerinden de bir açıklama yaptı.

Demirtaş, miting öncesi yol kenarında, ellerinde bıçak ve taşlarla yanlarında polis olduğu halde bekleyen bazı kişilerin fotoğraflarını paylaştı.

Selahattin Demirtaş, Twitter hesabından ilk olarak, "Bugün Erzurum mitingimiz öncesi, yoruma gerek yok" notuyla bir fotoğraf paylaştı. Fotoğrafta ellerinde taşlarla bekleyen bazı kişiler görüldü.

Demirtaş, ardından da, "Bu da başka bir yorum gerektirmeyen kare" diyerek ikinci bir fotoğraf paylaştı. Bu fotoğrafta ise ellerinde bıçak ve palalarla bekleyen başka kişiler var.

HDP aracı içindeki şoförle ateşe verildi

Erzurum'da büyük provokasyon... 38 yaralı

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler