Dilmen: Türk futbol tarihine geçti

Rıdvan Dilmen, Galatasaray kalecisi Muslera’yı övdü.

Yayınlanma: 08.12.2019 - 08:34
Dilmen: Türk futbol tarihine geçti
Abone Ol google-news

NTV yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın Alanyaspor'u 1-0 mağlup ettiği maçın ardından yaptığı değerlendirmede şu ifadeleri kullandı: "Muslera, 1-0 ve Aytemiz Alanyaspor derim. Muslera tarihe geçti”

Ünlü yorumcunun görüşleri şöyle:

“Brugge maçında Galatasaray öndeyken birden rakip üste gelmeye başladı. Geçen hafta Galatasaray 50. dakikadan sonra daha fazla risk alarak baskı kurdu. Trabzonspor da pozisyonlar buldu. Galatasaray kendi adına daha fazla oynamaya çalıştı. Bugün maç 0-0 bitseydi son bölümü Galatasaray oynayacaktı.

Hiç bakmadım ama Galatasaray son 20 senenin en düşük gol attığı sezonun içindedir. Fatih Terim'in de takımlarında böyle değildi. Bunun birinci sebebi tutanın kadar atanında önemli. Geçen sene Onyekuru farkı vardı. Onyekuru geniş alan oyuncusuydu. Bu kozu elinden gitti. Kontra atak silahı kalmadı Galatasaray'ın.

Eğer Galatasaray'da rakip iyiyse Allah'ım Muslera iyi olsun demek zorunda. Galatasaray'da yabancı kaleci şansı var. Muslera, Türk futboluna damga vurdu. Muslera bana göre gelmiş en iyi kalecilerden. Taffarelden daha iyi kaleci. Baktığımız zaman Muslera'nın katkısı gol kralları kadar var.

Galatasaray ilk yarıdaki maçlardan 14 puan alır.

Bazı oyuncular vardır Belhanda, Feghouli bunların en babaları da Nzonzi verdi aldı, verdi aldı. Bazı oyuncular vardır %100 depar atar. Düşer kalkar örnek Ömer gibi. Bundan dolayı çok yorulurlar. Ömer'in üstüne çok yük bindi yoruldu o da.

Galatasaray'ın öncelik olarak Onyekuru'yu kesinlikle getirmesi gerek. Stoper olarak Luyindama sakatlığından dolayı bir tane alması gerek. Orta sahaya rakipleri zorlayacak bir oyuncuya ihtiyacı var.”



Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler