Doçent profesöre saldırdı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Meftun Ünsal, aynı birimde görev yapan Doç. Dr. S.F.'nin saldırısına uğradığını iddia ederek savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Yayınlanma: 13.10.2011 - 12:19
Abone Ol google-news

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları  Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Meftun Ünsal, profesörlük dosyasına negatif raporu verdiği aynı birimdeki Doç. Dr. S.F. ile iki hafta önce bronkoskopi odasında tartıştı. Tartışma sırasında Doç. Dr. S.F., Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Meftun Ünsal’ın omuzuna yumruk attı.

Yere kapaklanan profesör, başını da mermer tezgaha çarptı. Hastanenin acil servisine giderek 20 gün rapor alan Prof. Dr. Ünsal, Doç. Dr. S.F. hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Olayı doğrulayan Prof. Dr. Ünsal, “Ben bronkoskopi odasında çalışıyordum. Yanımda şahitlerim de var. Profesörlük dosyasına olumsuz raporu verdiğimi duymuş ve yanıma gelip bana hareket etmeye başladı. Sonra da omuzuma vurdu. Ben de yere kapaklandım. Düşerken de başımı mermer tezgaha çarptım. Kendisinden şikayetçi oldum” dedi.

Doç. Dr. S.F. ise suçlamayı reddederek, “Böyle birşey mümkün mü? Ben hayatımda kimseye dokunmadım. Hakkımda yalan iddiada bulunduğu için kendisi hakkında ben de şikayetçi olacağım. Ben kibar bir öğretim üyesiyim” diye konuştu.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler