Efendiler ve köleler

Peter Strickland’ın yazıp yönettiği erotik dram, sadomazoşizm, ihanet, öç, aşağılama, bağımlılık, tutku, kıskançlık, cinsel fanteziler temalarını özgün bir anlatımla betimliyor.

Yayınlanma: 14.08.2015 - 17:37
Abone Ol google-news

Evelyn, Cynthia’nın gözetiminde Böcek Bilimi eğitimi almaktadır. Cynthia’ya büyük bir tutkuyla bağlı olan Evelyn aynı zamanda Cynthia’ya ait olan malikanede hizmetçilik te yapmaktadır. Yaptığı servisler buyurgan Cynthia’nın hoşuna gitmezse Evelyn cezalandırılır..

Cynthia’ya tüm benliğiyle ait olmak, onun tarafından dilediğince kullanılmak Evelyn’in en büyük düşüdür. Cynthia’yı hiç bir zaman düş kırıklığına uğratmak istemeyen Evelyn eksiksiz bir köledir. İkilinin her gün uyguladıkları bu sıradışı ritüel her seferinde Evelyn’in cezalandırılmasıyla biter.

Erotik fantezilerin yenileri üretilmedikçe iki kadın birbirinden sıkılmaya başlar. Bir süre sonra bu tekdüzelikten yorulmaya başlayan Cynthia daha geleneksel bir birlikteliğin özlemini çeker. Efendisine sımsıkı bağlı olan Evelyn’in ısrarcılığı çiftin ilişkisini bitirme noktasına dek getirir.

Ingmar Bergman’ın Persona’sıyla ( 1966) Luis Bunuel’in The Discret Charm of Bourgeoisie (Burjuvazinin Gizemli Çekiciliği /1972) filmlerinin karışımı olan dram, sadomazoşist bir ilişkinin tüm boyutlarını aktarıyor.

The Duke of Burgundy (Burgonya Dükü) Yönetmen: Peter Strickland Oyuncular: Sidse Babett Knudsen, Chiara D’Anna, Eugenia Caruso, Zita Kraszko, Monica Swinn, Fatma Mohamed / 2014, 100 dakika, BirFilm.

Format: Dvd.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler