Ekrem İmamoğlu'ndan deniz ulaşımı sözü

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Ekrem İmamoğlu seçim çalışmaları kapsamında Üsküdar'da yurttaşlarla bir araya geldi.

Yayınlanma: 27.02.2019 - 15:58
Abone Ol google-news

Beşiktaş'dan Üsküdar'a vapurla geçen İmamoğlu, kaptan köşkünde gazetecilere açıklamalarda bulundu. Deniz ulaşımının şehir içindeki payını yüzde ikilerden yüzde onlara çıkaracağını belirten İmamoğlu, 'Bu işi bilen bilen ve devlet ve özel sektör temsilcileri var. Onlarla ortak bir masada buluşup çözüm yollarını konuşacağız. İnsanların aynı metroda olduğu gibi deniz taşımacılığının keyfiyle buluşturacağız' dedi. Daha sonra kendini bekleyen partililerle esnafı ziyaret eden İmamoğlu çözüm önerilerini anlattı. Bu sırada bir kadın İmamoğlu'na 'teröristlerle beraber iş yapıyorsun' dedi.

İmamoğlu, 'Hanımefendi suç işliyorsunuz. Bir insana terörist diyerek ithamda bulunuyorsunuz' dedi. Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Üsküdar'da yaşadığının anımsatılması üzerine, Meral Akşener de burada oturuyor. Dolayısıyla 1 Nisan'dan itibaren yöneteceğimiz ilçede çok farklı noktalardan insanlar var. Mutlu olacaklardır kuşku duymasınlar" dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler